Logo - Expert Dongen - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Biezenmortel

Expert Dongen: snelle en vakkundige reparatieservice

Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het  reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

5-sterrenspecialist 

Expert Dongen is een 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist verkoopt u niet slechts een product of dienst, maar garandeert een fijne aankoopbeleving. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van een uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Er wordt gecontroleerd op 5 speerpunten namelijk: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Expert Dongen heeft het 5-sterrenspecialist certificaat. Kortom: "Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Meer informatie over het 5-sterren certificaat kunt u hier vinden.


Expert Dongen

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Biezenmortel

Telefoonnummer:
01623220044

Expert Dongen is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0626904226

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om Expert Dongen een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturenOnze tarieven

Vast tarief* voor een huisbezoek inclusief de eerste 15 minuten: € 45,- 
Daarna € 15,- per kwartier. 
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief onderdelen/materiaal.

Mocht het apparaat niet meer gemaakt kunnen worden of wordt de reparatie te duur, dan wordt de helft van de onderzoekskosten in mindering gebracht bij aanschaf van een nieuw apparaat.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

s Gravenmoer, s-Gravenmoerse Vaart, Dongen, Klein-Dongen, Laagstraat, Vaart, De Laan, Geertruidenberg, Keizersveer, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Statendam, Biestraat, Bolberg, Gilze, Hooge Aard, Horst, Hulten, Langereit, Molenschot, Nerhoven, Raakeind, Rijen, Verhoven, Vossenberg, Weilenseind, De Moer, Duiksehoef, Kaatsheuvel, Kraanven, Land van Kleef, Loon op Zand, Loons Hoekje, Moleneind, Molenstraat, Sprangsevaart, Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van Den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Laagstraat, Oosteind, Oosterhout, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen, Vrachelen, Biezenmortel, t Hoekske, Bakertand, Berkeind, Berkel-Enschot, Berkhoek, Brem, De Kraan, Hazennest, Heikant, Heikant, Heuveltje, Houtsestraat, Kouwenberg, Loonse Hoek, Moerenburg, Quirijnstok, Rugdijk, Schoorstraat, Tilburg, Udenhout, Vijfhuizen, Winkel, Capelle, Nieuwe-Vaart, Oosteind, Sprang, Sprang-Capelle, Vrijhoeve, Waalwijk, Waspik, Waspik-Zuid


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Expert Dongen
Looiersplein 23 A
5104GN Dongen
01623220044
0626904226

Kijk voor meer informatie op: www.expert.nl/dongen


Biezenmortel is een dorp in de gemeente Tilburg, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Tot eind 1996 behoorde het tot de gemeente Udenhout, vervolgens maakte het tot 2020 deel uit van Haaren. Vanaf 1 januari 2021 is het dorp toegevoegd aan de gemeente Tilburg.

Inclusief de bewoners van Prisma Brabant (het vroegere Huize Assisië), telt Biezenmortel 1.440 inwoners (2021).

Toponymie

De naam duidt op biezen in laaggelegen, modderig land. Al in 1314 werd deze naam schriftelijk vermeld.

Geschiedenis

Biezenmortel was lang een buurtschap, het had in 1840 20 inwoners. In 1901 kochten de Broeders Penitenten van Huize Padua bij Boekel hier een stuk grond van 45 ha. Ze openden er in 1904 Huize Assisië, een complex voor mannelijke verstandelijk gehandicapten. De bijbehorende kapel was gewijd aan Sint-Franciscus. De instelling breidde voortdurend uit en bood uiteindelijk plaats aan honderden bewoners. Nabij buurtschap 't Winkel werden woningen voor de werknemers gebouwd.

In 1919 werd, ongeveer een kilometer noordelijk van Huize Assisië, een kapucijnenklooster gesticht. De kapucijnen namen in 1921 de Sint-Jozefkerk in gebruik die ook als kerk voor het dorp dienstdeed. Biezenmortel was nu in feite een kerkdorp. In de nabijheid werd ook de Sint-Franciscusschool gebouwd en zo ontstond geleidelijk een dorpskern. In het klooster bevond zich ook het theologicum (theologisch opleidingscentrum) van de kapucijnen. De kapucijnen bleven tot 1966 in het klooster wonen, daarna verbleven er franciscanessen, later was het een retraitecentrum en vervolgens werd het in gebruik genomen als groepsaccommodatie De Beukenhof.

In 1944 vond in Biezenmortel de Biezenmortelse Gijzelingscrisis plaats na afloop van Dolle Dinsdag. Nadat Duitse militairen van het NSKK en de Organisatie Todt hun voertuigen in Biezenmortel achterlieten en in allerijl gevlucht waren, hadden de Biezenmortelnaren deze volledig vernield en uiteengehaald. Nadat de Duitse bezetter terugkeerde, werd een groep van 16 Biezenmortelse inwoners geronseld, opgesloten en onder schot gehouden. De crisis werd uiteindelijk beëindigd doordat een smid, Willem van der Loo, uit Udenhout de desbetreffende vernielde voertuigen herstelde.

Wapen

Sinds 1997 kent Biezenmortel een dorpswapen. Het refereert aan het Huis Horne dat hier bezittingen had, de kapucijnen die er een klooster hadden en aan het zijn van een kern van de gemeente Haaren. Dat laatste wordt met een molenijzer gesymboliseerd.

Bezienswaardigheden

Het dorpsgebied herbergt enkele monumentale boerderijen, en voorts het kapucijnenklooster met de Sint-Jozefkerk en een aantal gebouwen van Huize Assisië met landgoed en park.

In Biezenmortel waren voorheen een aantal winkels en horecagelegenheden te vinden.

Natuur en landschap

Biezenmortel is gelegen op een hoogte van ongeveer negen meter boven NAP. Ten noorden van het dorp loopt de Zandleij die in oostelijke richting stroomt. In de omgeving liggen de natuurgebieden Leemkuilen, De Brand en Helvoirts Broek. Ook is er het bosgebied van Guldenberg. Biezenmortel wordt grotendeels omringd door landbouwgebied.

Dorpsleven

Naast een basisschool en een kerk is er een dorpshuis. Carnavals- en sportverenigingen behoren er tot het verenigingsleven. Bij Biezenmortel zijn enkele kampeerboerderijen en campings te vinden.

Nabijgelegen kernen

Haaren, Helvoirt, Udenhout, Cromvoirt, Oisterwijk

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

Expert Dongen
Looiersplein 23 A
5104GN Dongen
01623220044
0626904226

Kijk voor meer informatie op: www.expert.nl/dongen

Blijf op de hoogte