Logo - Elektrocentrum Wijhe - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Lemelerveld

Wij hebben een eigen technische dienst die uw witgoed vakkundig repareert!

Tevens doen wij reparaties aan uw tv, audio etc.


Elektrocentrum Wijhe

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Lemelerveld

Telefoonnummer:
0570523899

Elektrocentrum Wijhe is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.

Klik hier om Elektrocentrum Wijhe een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturenOnze tarieven

Onderzoek, diagnose eerste kwartier: € 45,-
Elk volgend kwartier € 15,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele materiaalkosten.

Mocht de machine niet meer te maken zijn of het is niet meer rendabel, 
dan ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe machine in onze winkel 
de Onderzoeks-Diagnose en eerste kwartier kosten retour, € 45,-.

Over ons

EC Wijhe onze Technische Dienst repareert witgoed snel en deskundig

Onze technische dienst repareertsautomaten koelkasten etc. van alle merken. Ook uw inbouwapparatuur is bij ons in deskundige handen. Wij doen u vooraf desgewenst een prijsopgave. Tevens doen wij reparaties aan uw tv, audio etc.

 

EC Wijhe Persoonlijke Service

Elektro Centrum heeft een ruim assortiment in consumenten elektronica. Diverse merken, zoals Miele,Siemens, Panasonic, Samsung, AEG en nog veel meer zult in ons ruime assortiment aantreffen. Tevens zult u de merken Brabantia, Leifheit , Curver en Mepal vinden in onze afdeling huishoudelijke producten( inkoop via Blokker Nederland) . Vanaf de verkoop tot de aflevering van uw aankoop zullen wij de service op een hoog niveau proberen te houden. nu, NIEUW in ons assortiment Grundig Witgoed met 5 jaar volledige garantie

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Ankum, Broekhuizen, Dalfsen, De Marshoek, De Meele, Den Hulst, Engeland, Gerner, Hessum, Holt, Hoonhorst, Lemelerveld, Lenthe, Mataram, Millingen, Nieuwleusen, Ooster-Dalfsen, Oudleusen, Rechteren, Rosengaarde, Ruitenveen, Welsum, Apenhuizen, Averlo, Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dortherhoek, Frieswijk, Lettele, Linde, Loo, Molenbelt, Okkenbroek, Oude Molen, Oxe, Pieriksmars, Rande, Schalkhaar, Tjoene, Zuidloo, t Zand, Hattem, Boerhaar, Boskamp, Den Nul, Duur, Eikelhof, Elshof, Fortmond, Hengforden, Herxen, Marle, Middel, Olst, Welsum, Welsumerveld, Wesepe, Wijhe, Broekland, De Hooge Wegen, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Marinheem, Nieuw Heeten, Nieuw-Heeten, Raalte, Haerst, Harculo, Herfte, Hoog Zuthem, Katerveer, Langenholte, Lichtmis, Oldeneel, Oude Wetering, Spoolde, Wijthmen, Windesheim, Zwolle


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Elektrocentrum Wijhe
Langstraat 7
8131 BA Wijhe
0570523899

Kijk voor meer informatie op: www.elektrocentrumwijhe.nl


Lemelerveld is een dorp in de gemeente Dalfsen in de Nederlandse provincie Overijssel. Veel inwoners spreken het Sallands streekdialect. De naam Lemelerveld komt van het oostelijker gelegen dorp Lemele. Het Kroonplein vormt het middelpunt van het dorp.

Geschiedenis

Lemelerveld is ontstaan nadat de Overijsselse Beetwortelsuiker Fabriek zich in 1866 vestigde aan het pas gegraven Overijssels Kanaal in een streek waar nieuwe landbouwgronden waren ontgonnen. Het dorp ontstond aan de kruising van het Overijssels Kanaal en de doorgaande weg van Ommen naar Raalte.

Van 1910 tot 1935 had het dorp een station aan de spoorlijn Deventer - Ommen van de OLDO. Vanaf het station was er een spooraansluiting naar de suikerfabriek en de haven aan het kanaal.

Lemelerveld ontwikkelde zich tot een centrum voor aan- en afvoer van vooral agrarische producten. Het belangrijkste bedrijf en grootste werkgever in de omgeving bleef tot de sluiting in 1917 de suikerfabriek. Er kwamen ook andere industriële activiteiten. Met het toenemen van de werkgelegenheid groeide het dorp en werden scholen en kerken gesticht. Lemelerveld kent van oudsher drie kerken: een rooms-katholieke, een Nederlandse hervormde en een vrijgemaakt gereformeerde.

Vier gemeenten

Tot 1997 behoorde alleen de westelijke helft van het dorp bij de gemeente Dalfsen, de oostelijke helft hoorde bij Ommen en enkele buitengebieden bij Heino en Raalte. Ter herinnering aan de vroegere bestuurlijke indeling van Lemelerveld is er het kunstwerk "De Kruiskuil" dat op het voormalige viergemeentenpunt staat. In 1994 vond er hierover een referendum plaats, waarbij de uitslag was, dat de meerderheid van de Lemelerveldse bevolking de toenmalige situatie liever gehandhaafd zag. De uitslag was namelijk als volgt: 49% voor en 51% tegen. De voormalige onderverdeling tussen de vier gemeenten is nu nog (gedeeltelijk) te herkennen in de verschillende postcodes binnen het dorp. Het deel dat voor 1997 in de gemeente Ommen lag heeft postcode 8151, het deel in "Dalfsen" en "Heino" heeft postcode 8152 en postcode 8153 is voor het deel "Raalte".

Bereikbaarheid

Lemelerveld is gelegen halverwege Raalte en Ommen aan de N348. Voorheen was Lemelerveld gelegen aan de spoorlijn Deventer - Ommen. Na de opheffing van deze spoorlijn is het dorp voor openbaar vervoer afhankelijk geworden van het busvervoer. Met het openbaar vervoer is Lemelerveld te bereiken met lijn 167 (Zwolle - Dalfsen - Lemelerveld) en buurtbus 518 (Lemelerveld - Raalte). 's Avonds en op zondag is er geen openbaar vervoer van/naar Lemelerveld.

Sport en recreatie

Media

Sinds 2004 beschikt Lemelerveld over een eigen website onder de naam Sukerbiet.nl.

Zie ook

Externe link

Nog meer moois
Contactgevens

Elektrocentrum Wijhe
Langstraat 7
8131 BA Wijhe
0570523899

Kijk voor meer informatie op: www.elektrocentrumwijhe.nl

Blijf op de hoogte