Logo - Eemland Witgoed Service Centrale - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Den Dolder

Eemland Witgoed Service Centrale is een witgoed reparatie bedrijf, dat als technische dienst fungeert voor bedrijven en particulieren.

Centraal gelegen in Midden-Nederland.

Kvk nr.: 65772725   BTW nr.: NL85625370B01

 


Eemland Witgoed Service Centrale

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Den Dolder

Telefoonnummer:
0332999545

Eemland Witgoed Service Centrale is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0610900560

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om Eemland Witgoed Service Centrale een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen



Onze tarieven

Starttarief inclusief eerste kwartier € 59,00

Elk volgend kwartier €15,00.

Alle bedragen zijn inclusief BTW maar exclusief eventueel benodigde materialen.

Over ons

Als landelijk opererende technische dienst is W.S.C reeds geruime tijd actief op de Nederlandse markt

Ons dynamisch groeiend bedrijf verleent haar diensten o.a. aan importeurs - groothandel - detaillisten en particulieren, die naar volle tevredenheid van onze diensten gebruik maken.

Onze technische dienst bestaat uit geschoolde specialisten met jarenlange ervaring in deze branche. Alles bij elkaar een waarborg voor snelle reparatie waarbij we de kwaliteit niet uit het oog verliezen.

Voor eventuele vragen kunt u altijd bij ons terrecht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

E.W.S.C. BV.
kvk nr: 65772725
btw nr: NL856253704Bo1 

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Bereikbaarheid: Maandag tot en met Vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Reparaties: worden uitgevoerd van Maandag tot en met Vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

 

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Stoutenburg Noord, Zeldert, Baarn, Lage Vuursche, Achterveld, Barneveld, Boveneinde, De Glind, Driehuizen, Essen, Esveld, Garderbroek, Garderen, Harselaar, Kallenbroek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Ouwendorp, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek, Bunnik, Odijk, Vechten, Werkhoven, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Zevenhuizen, Bunschoten, Spakenburg, Achterwetering, Achttienhoven, Bilthoven, Blauwkapel, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Nieuwe-Wetering, Westbroek, Eembrugge, Eemnes, De Beek, Drie, Ermelo, Horst, Houtdorp, Leuvenum, Nieuw-Groevenbeek, Oud-Groevenbeek, Speuld, Staverden, Telgt, Tonsel, Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden, Naarderbos, Duinen, Harderwijk, Hierden, Hilversum, Hilversumse Meent, t Goy, De Heul, Heemstede, Honswijk, Houten, Molenbuurt, Oud-Wulven, Schalkwijk, Tull en t Waal, Huizen, IJsselstein, Achterveld, Asschat, De Ruif, Den Treek, Jannendorp, Leusden, Leusden-Zuid, Musschendorp, Oud-Leusden, Snorrenhoef, Stoutenburg, Benschop, Cabauw, Graaf, Jaarsveld, Lopik, Lopikerkapel, Polsbroek, Polsbroekerdam, Uitweg, Willige Langerak, Zevender, Nieuwegein, t Woud, Achterhoek, Appel, De Veenhuis, Doornsteeg, Driedorp, Hoevelaken, Holk, Holkerveen, Kruishaar, Nekkeveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, Prinsenkamp, Slichtenhorst, t Oever, Bijsteren, Diermen, Gerven, Halvinkhuizen, Hell, Hoef, Huinen, Huinerbroek, Huinerwal, Koudhoorn, Krachtighuizen, Putten, Steenenkamer, Veenhuizerveld, De Birkt, Pijnenburg, Soest, Soestdijk, Soestduinen, Soesterberg, Wieksloot, Breukelen, Gieltjesdorp, Kerklaan, Kockengen, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Mijnden, Molenpolder, Nieuwerhoek, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Nigtevecht, Noordeinde, Oud-Aa, Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, -Oud Zuilen-, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen, Tienhoven, Vreeland, Zuideinde, Alendorp, De Meern, Haarzuilens, Ockhuizen, Themaat, Utrecht, Veldhuizen, Vleuten, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide, Zeist


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Eemland Witgoed Service Centrale
Ansjovisweg 5 A
3751 BL Bunschoten
0332999545
0610900560

Kijk voor meer informatie op: eemlandwitgoedservicecentrale.nl


Den Dolder is een dorp in de gemeente Zeist, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp ligt direct ten oosten van Bilthoven en iets ten noorden van Huis ter Heide en Bosch en Duin. Den Dolder heeft 4.535 inwoners (2023).

Het dorp is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, en heeft een station aan de spoorlijn Utrecht-Amersfoort.

Geschiedenis

Het gebied rond Den Dolder bestond lange tijd uit woeste zandgronden. Over permanente bewoning is weinig bekend. Wel is er een dolk uit de Midden-Bronstijd gevonden en zijn er sporen van een middeleeuwse bewoning gevonden.

In 1862 wordt er vanuit Zeist een verharde weg aangelegd naar Soest. De weg wordt vernoemd naar de oude (niet meer bestaande) boerderij De Dolder (vlak bij het huidige Prins Hendriksoord): de Dolderseweg. Vanaf 1863 wordt de spoorlijn tussen Utrecht en Amersfoort aangelegd. Op de kruising tussen de Dolderseweg en de spoorlijn komt stopplaats Den Dolder. De tol wordt geheven door Andreas Fox. Hij woont met zijn gezin nabij de kruising en kan gezien worden als de eerste bewoner van Den Dolder.

In 1898 werd vanaf Den Dolder de Stichtse Lijn naar Baarn aangelegd.

Begin 20e eeuw zijn er verschillende initiatiefnemers die iets met de grotendeels ongebruikte zandgronden willen.

Met name door de groei van de activiteiten van de Zeepfabriek van Pleines moest de gemeenteraad van Zeist in 1912 besluiten over een naam van het nieuwe dorp: Den Dolder. Het dorp groeide daarna gestaag door: in 1914 werd het huidige station gebouwd, en er kwamen meer woningen en winkels.

De Tweede Wereldoorlog trok een zware wissel op het dorp. De nabijgelegen Vliegbasis Soesterberg werd regelmatig gebombardeerd. In het Pleinesbos werd afweergeschut geplaatst. Op het terrein van Willem Arntsz Hoeve stierven meer dan 1100 mensen door actieve verwaarlozing, nadat het beheer in 1942 door een NSB-directeur was overgenomen.

Na de Tweede Wereldoorlog groeide Den Dolder uit tot het huidige dorp met verschillende buurten. Remia startte in 1951 met fabricage op de locatie van de voormalige zeepfabriek. Vanaf 1959 kreeg het dorp de Jeugdinrichting Den Engh, gevestigd op de gelijknamige buitenplaats. Op het oostelijk deel van de buitenplaats werd een jeugdgevangenis gebouwd, genaamd Almata. Tegenwoordig worden plannen gemaakt om op de locatie van Almata een politieacademie te vestigen.

In de jaren 70 kwam de Affaire-Dennendal landelijk in het nieuws. Door die ontwikkeling ontstonden er op het terrein twee aparte organisaties: Altrecht (later opgesplitst in Altrecht en Fivoor) en Reinaerde/Dennendal, respectievelijk psychiatrie/forensische psychiatrie en zwakzinnigenzorg. De fatale daad van een patiënt van Altrecht/Fivoor werd landelijk bekend bij de dood van Anne Faber. Altrecht en Fivoor maken plannen om Den Dolder te verlaten. Op het terrein komen woningen, ingepast in de historische en groene structuur van het gebied.

Voorzieningen en vrije tijd

In het centrum zijn verschillende winkels voor dagelijkse boodschappen aanwezig. Ook zijn er drie restaurants. Het dorp beschikt over een basisschool, kinderdagverblijf en een wijkservicepunt. Er is een kleine begraafplaats, Het Stille Hofje.

Den Dolder heeft een actieve muziekvereniging met oog voor het dorp en de mensen die er willen musiceren, op welk niveau en met welk instrument dan ook: Muziekvereniging Dr Engelhard

De Historische Vereniging Den Dolder waakt over het behoud en de verspreiding van de geschiedenis van dit jonge dorp. De vereniging verzorgt tentoonstellingen en bijeenkomsten waarin persoonlijke verhalen kunnen worden gedeeld en opgetekend. Zij geeft viermaal per jaar een Kroniek uit verspreid over haar meer dan 450 leden en verzorgt een maandelijkse e-mailnieuwsbrief die gratis verspreid wordt. Zij is mede-initiatiefneemster en lid van de vereniging Het Geheugen van Zeist. Verspreid door het dorp staan informatieborden over de geschiedenis van die specifieke plek. Gilde Zeist verzorgt in Den Dolder regelmatig diverse rondleidingen.

DOSC is de sportvereniging van Den Dolder. Er kunnen diverse sporten bij de vereniging worden beoefend waaronder voetbal, badminton, gymnastiek, petanque en volleybal. Den Dolder heeft ook een manege, de Prinses Maximamanege. Golfsociëteit De Lage Vuursche werd geopend in 2000. Er is een conferentiehotel (Ernst Sillem Hoeve) waarin ook het hoofdkantoor van de YMCA is gevestigd.

Rondom Den Dolder liggen verschillende natuurgebieden zoals Park Vliegbasis Soesterberg, Okkersbos, Willem Arntszbos, Pleinesbos en de Ridderoordse Bossen. Men kan er vrij wandelen, fietsen, mountainbiken en geocachen.

Voor iedereen die een band heeft met Den Dolder is er het online platform DenDolder.nl. Dit platform bevat relevante en interessante informatie over evenementen, activiteiten, muziek, cultuur, sport, onderwijs, winkelen en is het initiatief van betrokken bewoners, ondernemers en organisaties uit het dorp.

Verkeer en vervoer

De N238 doorsnijdt Den Dolder aan de oostkant van het dorp. Op bestaande wegen en fietspaden ligt de fietsroute tussen Amersfoort en Utrecht.

Daarnaast ligt het aan de spoorlijn tussen Utrecht en Amersfoort en de spoorlijn tussen Utrecht en Baarn. Er zijn twee spoorwegovergangen: een gelijkvloerse bij het station en sinds 2017 een fietstunnel bij de Tolhuislaan. Ook loopt er een buslijn door het dorp: lijn 59 van Hilversum naar Zeist en andersom.

Geboren

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

Eemland Witgoed Service Centrale
Ansjovisweg 5 A
3751 BL Bunschoten
0332999545
0610900560

Kijk voor meer informatie op: eemlandwitgoedservicecentrale.nl

Blijf op de hoogte