Logo - De Wasmachineman - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Emmer-Compascuum

Wasmachine reparatie? Of geeft uw droger een foutcode aan?
Dan bent u bij de Wasmachineman aan het juiste adres!
Wij repareren uw koelkast, wasmachine, droger, oven, magnetron, vriezer en overige apparaten.
Er is geen defect dat wij niet kennen!


De Wasmachineman

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Emmer-Compascuum

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 06 - 51 07 02 08

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om De Wasmachineman een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Eerste kwartier, inclusief diagnose: € 25,- 
Elk volgende kwartier € 15,-
Maximale kosten deze kosten zijn in overleg met de klant, in het eerste kwartier wordt doorgegeven wat de reparatie gaat kosten.
Bedragen zijn inclusief BTW en exclusief materiaal/onderdelen

Over ons

de Wasmachineman: reparatie van al uw witgoed, voor kwaliteit en service.

Reparatie

Wasmachine reparatie? Of geeft uw droger een foutcode aan? Dan bent u bij de Wasmachineman aan het juiste adres! Wij repareren uw koelkast, wasmachine, droger, oven, magnetron, vriezer en overige apparaten. Er is geen defect dat wij niet kennen!

Onderhoud

Heeft u het vermoeden dat er een onderdeel defect is aan uw machine? Dan kunt u bij ons het onderdeel bestellen en eventueel laten plaatsen. Daarnaast rekenen wij binnen ons werkgebied geen voorrijkosten. Ook voor het inbouwen van uw vaatwasser kunt u bij ons terecht!

Advies

Met ruim 25 jaar ervaring in het repareren en verkopen van nieuwe en gebruikte apparaten krijgt u bijna altijd direct te horen wat defect is. Daarnaast kunnen wij adviseren bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser, wasmachine of droger. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op!

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag van 08.30 tot 17.30 uur
Dinsdag van 08.30 tot 17.30 uur
Woensdag van 08.30 tot 17.30 uur
Donderdag van 08.30 tot 17.30 uur
Vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

1e Exlormond, 2e Exlormond, 2e Valthermond, Boermastreek, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Dikbroeken, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exlorkijl, Exlorveen, Exloo, Kavelingen, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoorn, Valthe, Valtherblokken, Valthermond, Valthermussel, Westdorp, Zandberg, Zuideresch, 't Haantje, Aalden, Achterste Erm, Ballast, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerend, Dalerpeel, Dalerveen, De Bente, De Haar, De Kiel, De Mars, Den Hool, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Grevenberg, Holsloot, Hoogehaar, Kibbelveen, Klooster, Langerak, Meppen, Nieuwe Krim, Nieuwlande, -Nieuwlande Coevorden-, Nieuw-Zwinderen, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Padhuis, Pikveld, Schimmelarij, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Valsteeg, Veenhuizen, Vlieghuis, Vossebelt, Wachtum, Weijerswold, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen, Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Oosterveen, Den Oever, Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Ermerveen, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Koelveen, Middendorp, Middendorp, Munsterscheveld, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Noordbarge, Oosterse Bos, Oranjedorp, Roswinkel, Schoonebeek, Schutwijk, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Westerse Bos, Wilhelmsoord, Zandpol, Zwartemeer


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?

Wasmachine, Wasdroger, Vaatwasser, Inductie Kookplaat, Keramische Kookplaat, Gas Kookplaat, Koelkast, Diepvriezer, Droogtrommel, (combi) Magnetron, (Hetelucht) Oven, Diepvrieskast, Stoomoven, Afzuigkap, Afwasmachine, Vriezer, (inbouw) Koffiemachine, Diepvrieskist, Gasfornuis


Emmer-Compascuum (Drents: Emmer-Compas) is een dorp gelegen in de gemeente Emmen, provincie Drenthe (Nederland). Het ligt 11 kilometer ten oosten van de plaats Emmen. Emmer-Compascuum betekent de gemeenschappelijke weide van Emmen.

Geschiedenis

Toen in de 19e eeuw de venen in de rest van het land grotendeels vergraven waren, bleef in het noordoosten van Nederland nog een stuk hoogveen onberoerd. Dit veengebied werd in het westen begrensd door de Hondsrug en in het oosten door de Duitse grens. Het Nederlandse deel van het hoogveen maakte deel uit van een groter gebied: Bourtangermoeras. Vanuit het noorden, westen en het zuiden werd vanaf de tweede helft van de 19e eeuw in de richting van het huidige Emmer-Compascuum gegraven. In het zuiden is Emmer-Compascuum begrensd door het Oranjekanaal en in het noorden watert Emmer-Compascuum af op het Stadskanaal. Dwars door Emmer-Compascuum liep het veenbeekje de Runde, dat gedempt werd om het veen met kanalen te ontwateren. Later werd de toen drooggevallen Runde overal weggegraven. Dit veenriviertje is vanaf 2004 weer zo veel mogelijk, al meanderend, in de oorspronkelijke bedding terug gegraven. Nu is dit een natuurgebied in ontwikkeling. In 1907 kreeg Emmer-Compascuum een stoomtram toen de DSM haar station er opende. De lijn tussen Klazienaveen en Ter Apel werd op 9 april 1940 weer opgeheven.

Landschappelijke en economische structuur

Emmer-Compascuum is een typische veenkolonie. Het dorp is voornamelijk gebouwd langs de kanalen Hoofdkanaal, Kanaal-A, Kanaal-B, Scholtenskanaal, Oosterdiep, Westerdiep en Kanaal-C de latere Schuttingslaan, die gebruikt werden voor ontwatering van het moeras en vervoer van het gewonnen veen. Haaks op de kanalen lopen de wijken. De wijken verdeelden het moeras in even grote langgerekte percelen. Vanuit die wijken werden weer sloten gegraven die het veen ontwaterden om gestoken te worden. Met deze systematische wijze van winning werd een veenpakket van ongeveer 3 meter vergraven. De veenarbeiders die in Emmer-Compascuum te werk gesteld werden, kwamen uit alle delen van het land. De meeste van hen waren met de veencompagnies meegetrokken vanuit Friesland en Groningen.

Na de vervening

Toen het veen afgegraven was, vertrokken veel veenarbeiders weer. Emmer-Compascuum verloor in korte tijd bijna de helft van zijn bevolking. Om werkgelegenheid te scheppen, werden er steenfabrieken gebouwd. Inmiddels zijn die baksteenfabrieken weer gesloten. Na de baksteenindustrie kwam de kunstzijdeindustrie van de AKU, later veranderd in de ENKA en weer later omgedoopt in AKZO. Na het verdwijnen van deze laatste industrie in 1977 stonden de bedrijfsgebouwen enige tijd leeg. Ten slotte vestigde er zich het Nederlands Productie Laboratorium voor Bloedtransfusieapparatuur en Infusievloeistoffen het NPBI. Een fabriek die katheters, bloedzaksystemen en buizen voor bloedtransfusie en plasma produceert. Het NPBI was de grootste werkgever in Emmer-Compascuum. Sinds 1997 is het NPBI onder de naam Fresenius HemoCare Netherlands B.V. onderdeel van het internationale, in Duitsland gevestigde, concern Fresenius Kabi AG.

Met de nieuwe bestaansmiddelen, industrie en landbouw, begon de bevolking weer gestaag te groeien. Emmer-Compascuum kreeg zelfs als eerste in de gemeente Emmen een bioscoop: Abeln Bioscoop, ook wel bekend als Rex theater. In 1979 vierde Emmer-Compascuum zijn 100-jarig bestaan. Anno 2008 worden de kanalen die 30 jaar geleden gesloten werden weer geopend voor scheepvaart. De pleziervaart kan nu dan weer rechtstreeks door naar Groningen, via Emmer-Compascuum of naar Duitsland.

Hulpdiensten

Ambulance

De post Emmen-Noord is gevestigd achter Heli Holland aan Kanaal B in Emmer-Compascuum en heeft onder andere het gebied Emmen Oost, de wijken Emmerhout en Angelslo, Emmer-Compascuum, Roswinkel en Nieuw-Weerdinge als uitrukgebied. De ambulance post heeft enige tijd bij de hulpverleningspost aan de Kijlweg gezeten maar is om strategische redenen verplaatst.

Vrijwillige Brandweer

Emmer-Compascuum beschikt over een post met vrijwillige brandweer. Deze is gevestigd aan de Kijlweg 1 in Emmer-Compascuum.

Politie

De politiepost was voorheen enkele uren per week geopend in het hulpverleningspost aan de Kijlweg in Emmer-Compascuum. Sinds geruime tijd is er spreekuur in het MultiFunctioneel Centrum aan de Spoel 151 te Emmer-Compascuum

Onderwijs

Scholen in Emmer-Compascuum:

Sport

Trivia

Zie ook

Externe link

Nog meer moois
Contactgevens

De Wasmachineman
Toermalijndreef 120
7828AT Emmen

06 - 51 07 02 08

Kijk voor meer informatie op: www.dewasmachineman.nl

Blijf op de hoogte