Logo

All in Witgoedservice is dé witgoedspecialist van Apeldoorn en omgeving.

All in Witgoedservice heeft een oplossing op al uw vragen aangaande witgoed reparatie en inbouw van wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, ovens, magnetrons, fornuizen, kookplaten, afzuigkappen en electronica’s.

Reparatie

Wasmachine reparatie? Of geeft uw droger een foutcode aan? Dan bent u bij  All in Witgoedservice aan het juiste adres! Wij repareren uw koelkast, wasmachine, droger, oven, magnetron, vriezer en overige apparaten. Er is geen defect dat wij niet kennen!

Onderhoud

Heeft u het vermoeden dat er een onderdeel defect is aan uw machine? Dan kunt u bij ons het onderdeel bestellen en eventueel laten plaatsen.
Ook voor het inbouwen van uw vaatwasser kunt u bij ons terecht!

 


Neem contact met ons op

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0624401132

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven:
Onderzoekskosten, diagnose en reparatie. 
All in tarief vrijstaande en inbouw apparatuur € 65,-
Uitzondering: All in tarief inbouw vaatwasser € 75,-
 

Reparatie niet mogelijk? Slechts € 39,00 onderzoekskosten.

Tarief is dus inclusief reparatie, diagnose, voorrijkosten en BTW.

Tarieven zijn exclusief eventuele onderdelen.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 07.00 tot 21.00 uur
Dinsdag van 07.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 07.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 07.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Apeldoorn, Assel, Beekbergen, Beemte, Beemte Broekland, De Haere, De Krim, Engeland, Groenendaal, Hoenderloo, Hoog Buurlo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Meerveld, Nieuw Milligen, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Uddel, Ugchelen, Wenum, Wenum Wiesel, Wiesel, Woeste Hoeve, 't Laar, Boshoek, Dijkhuizen, Emst, Epe, Geerstraat, Gortel, Hanendorp, Hegge, Jonas, Laarstraat, Loobrink, Niersen, Oene, Oosterhof, Schaveren, Tongeren, Vaassen, Vemde, Westendorp, Wijnbergen, Wissel, Zuuk, Bakhuisbos, Berghuizen, Heerde, Hoorn, Hoornerveen, Horsthoek, Kolthoorn, Markluiden, Veessen, Vorchten, Wapenveld, Werven, Wolbert, Appen, Bussloo, De Kar, De Vecht, Duistervoorde, Gietelo, Klarenbeek, Klein Amsterdam, Nijbroek, Noord-Empe, Posterenk, Spekhoek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Emst (Nedersaksisch: Ems(t)) is een dorp op de Veluwe in de gemeente Epe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het telt ongeveer 3.260 inwoners.

Geschiedenis

Emst ontstond in de 17e eeuw op de grens van de gemeente Epe en de gemeente Vaassen. In 1818 ging de gemeente Vaassen op in de gemeente Epe, maar bij het kadaster is er nog steeds sprake van de kadastrale gemeente Epe en Oene enerzijds en de kadastrale gemeente Vaassen anderzijds. Emst was destijds een buurtschap en ontwikkelde zich in de tweede helft van de 19e eeuw tot een kerkdorp. Om te beginnen werd er naast de kerk in Emst ter ontwikkeling ook nog een schoolgebouw geplaatst. Het staat echter wel vast dat in de 18e eeuw al les is gegeven in Emst. Hoewel het dorpje in de 17e en gedeeltelijk ook de 18e eeuw voornamelijk uit boeren bestond die hun kinderen vaak lieten meewerken op de boerderij, werd er dus wel aan lesgeven gewerkt. De school heeft in ieder geval een grote bijdrage geleverd aan de vooruitgang van de ontwikkeling van Emst. Dat was zeer welkom, omdat het dorp inmiddels al aardig was gegroeid.

Toerisme

Emst ligt op de Veluwe, daarom komen veel mensen daar hun vakantie vieren of gaan ze een dagje weg. Er zijn een aantal campings. Veel mensen komen een bezoek brengen aan het nabijgelegen Kröller-Müller Museum of een dagje fietsen op het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook de nabijgelegen bossen Gortelse bos en Vierhouterbos zijn plaatsen waar mensen graag gaan wandelen.

Belangrijke gebouwen en plaatsen

Hervormde kerk

Midden in het dorp staat het kerkgebouw van de Hervormde gemeente Emst. De eerste steen van het eerste gebouw is gelegd door burgemeester G.W. van der Feltz op 19 maart 1866. Op 6 januari 1930 is dit eerste gebouw in vlammen opgegaan. Op zondag 28 december 1930 is het huidige gebouw ingewijd door ds. Oosterhuis met als tekst 1 Koningen 8:29; "Dat Uwe ogen nacht en dag open zijn over dit huis". In 1943 werd de luidklok door de bezetters naar de smeltkroes vervoerd. De nieuwe luidklok van 250 kilo werd geleverd door de firm Van Bergen te Heiligerlee in 1949. Op deze luidklok staat de volgende tekst: "De vorige werd naar 't vuur verwezen, In haar plaats ben ik verrezen, 'k Nood als zij met sterker klanken, Kom dan, kom dan om God te danken".

Maitreya Instituut

In Emst was sinds 1987 in de voormalige jeugdherberg het Maitreya Instituut gevestigd. Hier werden cursussen gegeven over de Tibetaans-boeddhistische levensstijl. De cursussen werden gegeven door geshe Sonam Gyaltsen, een ingewijd Tibetaanse lama die in het instituut woonde. Naast het onderricht was er tijd ingeruimd voor meditaties en discussies die geleid werden door studenten. Het instituut is in 2012 verhuisd naar conferentieoord 'Bosoord' te Loenen.

Halte Emst

Door Emst liep vroeger een spoorlijn, de treinen maakten in Emst een stop en bij deze halte stond een vrij spectaculair stationsgebouw. Dit stationsgebouw is geopend op 2 september 1887 en uit gebruik genomen op 15 mei 1938. Tussen 1960 en 1980 is het stationsgebouw afgebroken.

De molen

Het betreft hier een zeer oude poldermolen die het Vossenbroek bemaalde en het overtollige water uitsloeg op de Grift. In 1699 is deze molen door Jan Hendrik van Isendoorn vernieuwd. In de negentiende eeuw is voor deze molen nog eens een roede gekocht van Riga-grenen hout. Op een manuscriptkaart uit 1634 van Nicolaes van Geelkercken komt op deze plek een poldermolen voor. Waarschijnlijk betreft het deze molen.

Overige activiteiten

VV Emst

Emst heeft een voetbalvereniging genaamd "Voetbalvereniging EMST". VV Emst werd in 1953 districtskampioen, 3e divisie. In datzelfde jaar wonnen ze de Epe cup. Tegenwoordig speelt het eerste elftal van Emst in de Keukenkampioendivisie.

Muziekvereniging Prins Bernhard

Muziekvereniging "Prins Bernhard" is op 3 januari 1939 opgericht. De kern van de vereniging wordt gevormd door het Harmonieorkest. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen, de KNFm. Sinds 1996 komt het harmonieorkest uit in de vierde divisie. Het Harmonie-orkest is op basis van haar prestaties al tweemaal uitgenodigd voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap. In januari 2006 resulteerde dit in een verdienstelijke 2e plaats. Maar het belangrijkste aspect bij het muziek maken binnen de vereniging is het vinden en onderhouden van de juiste balans tussen inspannen en ontspannen.

Naast het harmonieorkest bestaat de vereniging uit een blokfluit groep, een speelgroep, een opleidingsorkest, een drumband, een Dickensorkest en kapel "De Heuijschudders". Sinds 2002 heeft de vereniging tevens een zeer actieve vereniging van vrienden.

Bekende Emstenaren

Zuster Van Rossum was van 1951 tot 1968 de eerste wijkverpleegkundige van Emst en bewoonde destijds het Groene Kruis-gebouw aan de Hoofdweg. De populaire verpleegkundige runde samen met dokter Van Gelder het consultatiebureau. De bevolking was vooral zeer te spreken over haar rust, opgewektheid en doortastendheid. In 2008 is er in Emst een weg naar haar vernoemd.

Zie ook

Externe links

Noten

Nog meer moois
Contactgevens

All-in Witgoedservice
Nieuwendijk 204
7311 RN Apeldoorn

0624401132

Kijk voor meer informatie op: www.allinwitgoedservice.nl

Blijf op de hoogte