Logo

Witgoedzorg voor alle witgoed reparaties

Door jarenlange ervaring en met witgoedmerken. De laatste 10 jaar heeft er een ware revolutie plaatsgevonden in de electro-detailhandel, denk maar eens aan computers, televisies, navigatie enzovoorts. Ook op gebied van witgoed is het een en ander veranderd. De wasautomaat ziet er van buiten nog steeds hetzelfde uit. Een vierkant geval, waar aan de voorkant (of soms aan de bovenkant) een deur in zit. Maar ook de wasautomaat is veranderd, en hoe... Vroeger was de programmaknop een klok, die ronddraaide en nu zit achter die knop een printplaatje en een module. De onderdelen in de hedendaagse apparatuur zijn veel geavanceerder, maar ook veel gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld vocht, warmte of kou. Neem een koelkast, 10 jaar geleden kon je hem in de garage zetten bij een temperatuur van min 10 graden. Moderne koelkasten kun je alleen plaatsen in ruimtes, die minstens plus 10 graden zijn.

Het belang van Witgoedzorg

MEULENBERG WITGOED BV is het enige bedrijf in Nederland dat hier iets aan doet. De WITGOEDZORG is de dienst die uw apparatuur betrouwbaar maakt! U en uw apparatuur worden in de watten gelegd want wij hebben alleen die apparaten geselecteerd waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. En mocht zich dan toch een ongemak voordoen dan zal de WITGOEDZORG van Jos Meulenberg binnen 2 werkdagen voor een oplossing zorgen. Dit kunnen wij doen, door onze monteurs 'up-to-date' te houden door opleidingen en bijscholing, door onze voorraad onderdelen 'up-to-date' te houden en door een goede distributie. Daarnaast hebben wij altijd voldoende leen-apparaten, als er eens een onderdeel NIET voorradig is.

Om u altijd accuraat van dienst te kunnen zijn beschikt Jos Meulenberg over een eigen:

 


Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
0455413349

Witgoedzorg Jos Meulenberg is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven: 

Voor een monteur aan huis betaalt U een vast arbeidstarief van € 69,- + € 25,- voorrijkosten, indien het apparaat bij ONS aangekocht is betaalt U geen voorrijkosten, daarnaast betaalt U natuurlijk de te vervangen onderdelen.

Wij geven 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

De showroom is elke maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Beek, Geverik, Groot Genhout, Hobbelrade, Hoeve, Kelmond, Klein Genhout, Looiwinkel, Maastricht Airport, Neerbeek, Oude Kerk, Spaubeek, Brunssum, 't Rooth, Banholt, Bemelen, Berg, Bergenhuizen, Bruisterbosch, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gasthuis, Gronsveld, Groot-Welsden, Heerstraat, Herkenrade, Honthem, Hoog-Caestert, Hoogcruts, Klein-Welsden, Laag-Caestert, Libeek, Margraten, Mariadorp, Mesch, Mheer, Moerslag, Noorbeek, Oost-Maarland, Rijckholt, Scheulder, Schey, Schilberg, Sint Antoniusbank, Sint Geertruid, Terhorst, Terlinden, Termaar, Ulvend, Vroelen, Wesch, Withuis, Wolfshuis, Beertsenhoven, Berghem, Beutenaken, Billinghuizen, Bissen, Bommerig, Broek, Cartils, Crapoel, Dal, De Hut, Diependal, Dijk, Elkenrade, Elzet, Epen, Eperheide, Etenaken, Euverem, Eys, Eyserheide, Gracht, Gracht Burggraaf, Gulpen, Heijenrath, Helle, Hilleshagen, Hfke, Hurpesch, Ingber, Kapolder, Kleeberg, Kosberg, Kuttingen, Landsrade, Mechelen, Mingersberg, Nijswiller, Overeys, Overgeul, Partij, Pesaken, Piepert, Plaat, Reijmerstok, Schilberg, Schweiberg, Sinselbeek, Slenaken, Stokhem, Terpoorten, Terziet, Trintelen, Wahlwiller, Waterop, Wijlre, Wittem, Benzenrade, Heerlen, Hoensbroek, Hondsrug, Imstenrade, Schurenberg, Eygelshoven, Kerkrade, Ubach over Worms, Nieuwenhagen, Op de Hoven, Rimburg, Schaesberg, Ubach over Worms, Borgharen, Itteren, Maastricht, Bingelrade, Douvergenhout, Etzenrade, Jabeek, Merkelbeek, Op den Hering, Schinveld, Viel, Amstenrade, Daniken, Doenrade, Hegge, Heisterbrug, Hommert, Klein-Doenrade, Nagelbeek, Oirsbeek, Puth, Schinnen, Sweikhuizen, Thull, Wolfhagen, Baaks, Baneheide, Bocholtz, Bocholtzerheide, Bosschenhuizen, Broek, Bulkemsbroek, Huls, Molsberg, Prickart, Simpelveld, Vlengendaal, Waalbroek, Zandberg, Abshoven, Born, Buchten, Einighausen, Gebroek, Geleen, Graetheide, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Schipperskerk, Sittard, Windraak, Berg, Catsop, Elsloo, Kleine Meers, Maasband, Meers, Nattenhoven, Stein, Terhagen, Urmond, Veldschuur, Camerig, Cottessen, Harles, Holset, Lemiers, Mamelis, Melleschet, Oud Lemiers, Raren, Rott, Vaals, Vijlen, Wolfhaag, Berg (-), Berg en Terblijt, Emmaberg, Engwegen, Geulhem, Heek, Houthem, IJzeren, Keutenberg, Oud-Valkenburg, Schin op Geul, Schoonbron, Sibbe, Strucht, Terblijt (-), Valkenburg, Vilt, Walem, Barrier, Colmont, Craubeek, Dolberg, Fromberg, Klimmen, Koulen, Kunrade, Mingersberg, Overheek, Ransdaal, Retersbeek, Termaar, Termoors, Ubachsberg, Voerendaal, Weustenrade, Winthagen


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Slenaken (Limburgs: Sjlennich) is een dorp in de gemeente Gulpen-Wittem in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Slenaken heeft circa 415 inwoners en ligt dicht tegen de grens met België.

Het dorp is gelegen aan een kruispunt van wegen. Hier kruist de weg door het dal van Gulpen naar Teuven de weg van Sint-Martens-Voeren naar Mechelen.

Geschiedenis

Langs de oevers van de Gulp, net buiten Slenaken, ligt de Slijpsteen van Slenaken, een zwerfkei die in het Neolithicum gebruikt werd voor het polijsten van vuurstenen bijlen.

In een oorkonde uit 1252 werd de vrije rijksheerlijkheid Slenaken voor het eerst genoemd, waarbij Adam, Heer van Sledenake als getuige optrad voor Walram, hertog van Limburg. Het dorpje bevatte toen slechts enkele huizen en pachthoeven.

In 1428 werd voor het eerst gewag gemaakt van een kleine kapel. Volgens een legende gebeurde dit doordat een van de herders in Slenaken zijn schapen plotseling zag neerknielen voor een 'kruis' in een brandende doornenstruik. Het voorval deed denken aan de verschijning van God aan Mozes in Bijbelse tijd. Omwille van dit voorval, bouwden de dorpelingen de kapel om er wekelijkse op vrijdag het Heilige Kruis te vereren. Vanaf 1495 groeide deze uit tot het klooster Heilig Kruis, waar de kanunniken van het Kapittel van het Heilig Graf verbleven.

Kerkelijk maakte het dorp, vóór de stichting van een eigen parochie in 1676, deel uit van de parochie Sint-Martens-Voeren. Pas in 1793 kreeg het dorp, na een aantal conflicten, een nieuwe kerk, conform het besluit van het Hof van Brabant. Dit betrof de huidige Sint-Remigiuskerk.

In de periode 1676-1796 heeft het dorp te maken gehad met twee dysenterie-epidemieën, in 1676 en 1781, die veel slachtoffers eisten.

In de 18e eeuw heeft Slenaken te lijden gehad van de Spaanse Successieoorlog (1702-1713) en de Oostenrijkse Successieoorlog (1740-1748), die uitbuiting en verslechtering van de voeding en gezondheid van de bevolking met zich teweeg brachten. In 1732 kwam Slenaken aan de vrije rijksheerlijkheid Wittem.

In het midden van de negentiende eeuw telde Slenaken zo'n 600 inwoners en 120 huizen. Er was toen nog geen school. In 2005 waren dit 636 inwoners en 314 woningen. De school had toen 50 leerlingen.

Tot 1 januari 1982 was Slenaken een zelfstandige gemeente. Deze is in 1982 samen met de gemeente Wijlre opgegaan in de gemeente Wittem. Op 1 januari 1999 werd de gemeente Wittem op haar beurt samengevoegd met de gemeente Gulpen tot Gulpen-Wittem.

In de nacht van 28 op 29 juli 2012 werd een deel van Slenaken verrast door de kolkende rivier de Gulp na hevige regenval in België. Een stortvloed overstroomde de lagere gelegen delen van het dorp, waar enkele hotels en een restaurant gevestigd zijn.

Bezienswaardigheden

Zie ook

Natuur en landschap

Slenaken ligt in het dal van de Gulp op een hoogte van ongeveer 145 meter. Op de oosthelling naar het Plateau van Margraten (hier tot ruim 200 meter hoog) vindt men de natuurgebieden Groote Bosch en Roebelsbos. Ook ligt daar de Loorberg. Op de westhelling zijn kleinere hellingbossen aanwezig, zoals het Branderbos. Diverse holle wegen lopen tegen de hellingen op.

Slenaken ligt aan de Mergellandroute en er zijn meerdere gemarkeerde wandelpaden, waaronder het Krijtlandpad.

Evenementen

Nabijgelegen kernen

Sint-Martens-Voeren, Noorbeek, Banholt, Reijmerstok, Teuven, Remersdaal, Aubel, Epen

Bovendien liggen in de omgeving van Slenaken de buurtschappen Nurop, De Plank, Schilberg, Ulvend, Hoogcruts, Beutenaken, Waterop en Heijenrath

Zie ook

Externe links

Galerij

Literatuur

1865, Gerard C. Ubaghs, Geschiedkundig overzigt van Gulpen en deszelfs onderhoorige plaatsen, Maastricht: Hollmann.

Nog meer moois
Contactgevens

Witgoedzorg Jos Meulenberg
Akerstraat 59
6466 HB Kerkrade
0455413349

Kijk voor meer informatie op: witgoedzorg.nl

Blijf op de hoogte