Logo - Expert Dongen - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Raamsdonksveer

Expert Dongen: snelle en vakkundige reparatieservice

Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het  reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

5-sterrenspecialist 

Expert Dongen is een 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist verkoopt u niet slechts een product of dienst, maar garandeert een fijne aankoopbeleving. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van een uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Er wordt gecontroleerd op 5 speerpunten namelijk: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Expert Dongen heeft het 5-sterrenspecialist certificaat. Kortom: "Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Meer informatie over het 5-sterren certificaat kunt u hier vinden.


Expert Dongen

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Raamsdonksveer

Telefoonnummer:
01623220044

Expert Dongen is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0626904226

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om Expert Dongen een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Vast tarief* voor een huisbezoek inclusief de eerste 15 minuten: € 45,- 
Daarna € 15,- per kwartier. 
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief onderdelen/materiaal.

Mocht het apparaat niet meer gemaakt kunnen worden of wordt de reparatie te duur, dan wordt de helft van de onderzoekskosten in mindering gebracht bij aanschaf van een nieuw apparaat.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

's Gravenmoer, 's-Gravenmoerse Vaart, Dongen, Klein-Dongen, Laagstraat, Vaart, De Laan, Geertruidenberg, Keizersveer, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Statendam, Biestraat, Bolberg, Gilze, Hooge Aard, Horst, Hulten, Langereit, Molenschot, Nerhoven, Raakeind, Rijen, Verhoven, Vossenberg, Weilenseind, De Moer, Duiksehoef, Kaatsheuvel, Kraanven, Land van Kleef, Loon op Zand, Loons Hoekje, Moleneind, Molenstraat, Sprangsevaart, Baarschot, Den Hout, Dorst, Eind van Den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, Laagstraat, Oosteind, Oosterhout, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Vijfhuizen, Vrachelen, 't Hoekske, Bakertand, Berkeind, Berkel-Enschot, Berkhoek, Brem, De Kraan, Hazennest, Heikant, Heikant, Heuveltje, Houtsestraat, Kouwenberg, Loonse Hoek, Moerenburg, Quirijnstok, Rugdijk, Schoorstraat, Tilburg, Udenhout, Vijfhuizen, Winkel, Capelle, Nieuwe-Vaart, Oosteind, Sprang, Sprang-Capelle, Vrijhoeve, Waalwijk, Waspik, Waspik-Zuid


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Raamsdonksveer (Veers: Ut Fèr) is een plaats in de Nederlandse gemeente Geertruidenberg, provincie Noord-Brabant, aan de oostzijde van de Donge tegenover de stad Geertruidenberg. Het is een regionaal centrum van handel en industrie.

Ligging en nabijgelegen kernen

Raamsdonksveer ligt tussen Oosterhout en Hank. Nabijgelegen kernen zijn Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonk en Hank. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Breda, Dordrecht en Tilburg.

Tot het jaar van sluiting, 1950, had Raamsdonksveer een klein station aan de spoorlijn Lage Zwaluwe - 's-Hertogenbosch.

Geschiedenis

Er ontwikkelden zich in de gemeente Raamsdonk twee kernen: Raamsdonk-dorp en Raamsdonksveer. Raamsdonk-dorp ontwikkelde zich als een op de landbouw gericht dorp, terwijl Raamsdonksveer, gelegen op de oever van het Oude Maasje, later de Bergsche Maas, zich meer ontwikkelde als een plaats van vissers, schippers, dijk- en polderwerkers en griendwerkers.

Door de aanleg van de straatweg Parijs-Amsterdam onder Napoleon (1811-1812) kwam Raamsdonksveer tot nieuwe bloei. In 1840 woonden er echter reeds 1856 mensen. De gelovigen gingen in Geertruidenberg of Raamsdonk ter kerke. In 1843 splitste men zich af van Raamsdonk en stichtte een eigen parochie, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart. Aanvankelijk moest men zich met een schuur aan het Smidseind tevreden stellen, en aangezien vanwege de nabijheid van de vesting Geertruidenberg en het nu nog bestaande Lunet aan de Donge, geen stenen huizen in het schootsveld gebouwd mochten worden, kon ook deze schuur niet van stenen muren worden voorzien. Daarom werd uiteindelijk een nieuwe kerk gebouwd. Deze kerk, een werk van Carl Weber, werd ingewijd in 1864 en nog vergroot in 1893.

De Tweede Wereldoorlog en de Watersnood van 1953 hebben veel schade aangericht. De toren van de parochiekerk werd op 31 oktober 1944 opgeblazen door de bezetter, waarbij ook de kerk volledig werd verwoest. Het Mariabeeld bleef gespaard en geplaatst in een noodkerk die van materialen van de oude kerk werd gebouwd. In 1957 kon een nieuwe kerk in gebruik worden genomen.

Ook werd er in 1878 een Hervormde gemeente gesticht. In 1880 kwam de kerk gereed.

In Raamsdonksveer vestigden zich zowel de Zusters van Schijndel als de Fraters van Tilburg. De zusters verzorgden onderwijs voor meisjes en leidden het Sint-Theresiaziekenhuis dat echter uiteindelijk naar Oosterhout werd verplaatst onder de naam Pasteurziekenhuis. Ook verzorgden zij de bejaarden. De fraters verzorgden het onderwijs voor jongens, maar vertrokken in 1956, wegens gebrek aan roepingen.

Mede dankzij de ontwikkeling van bedrijventerrein De Dombosch en de hiermee samenhangende werkgelegenheid kwam Raamsdonksveer weer tot grote bloei.

Bezienswaardigheden

Zie ook

Evenementen

Natuur en landschap

Raamsdonksveer ligt ingesloten tussen de Bergsche Maas in het noorden en de Donge in het zuiden. Waar het Wilhelminakanaal in de Donge uitkomt verandert deze van naam, en stroomt als Noordergat in de Bergsche Maas. Het weinige buitengebied wordt doorsneden door twee snelwegen.

Onderwijs

Er zijn diverse scholen in Raamsdonksveer zoals:

Verenigingen

Voorzieningen

Enkele voorzieningen in Raamsdonksveer zijn:

Verkeer en vervoer

Raamsdonksveer is bereikbaar via de A59 en A27.

Openbaar vervoer

Raamsdonksveer is per openbaar vervoer van Arriva bereikbaar per bus met:

Bekende mensen uit Raamsdonksveer

Externe links

Nog meer moois
Contactgevens

Expert Dongen
Looiersplein 53-57
5104GR Dongen
01623220044
0626904226

Kijk voor meer informatie op: www.expert.nl/dongen

Blijf op de hoogte