Logo

WitgoedTechnicus

WitgoedTechnicus is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier of via het onderstaande WhatsApp-nummer.

Reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken witgoed!
Wasmachines, drogers, vaatwassers, magnetron's, ovens, koelkasten, vriezers, kookplaten, fornuizen, afzuigkappen en meer.

 


Neem contact met ons op

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0643999149

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

 

Voor een huisbezoek: inclusief de voorrijkosten, diagnose en eerste 15 minuten reparatie betaalt u slechts € 59,-

Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. 
ATTENTIE; U kunt bij ons pinnen, of contant afrekenen.
De bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele onderdelen.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Telefonische bereikbaarheid servicedienst: 
Maandag t/m zondag van 8:30 t/m 19:00 uur
Vanaf 19.00 uur kunt u mailen of appen
Reparaties worden uitgevoerd:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 22:00 uur
Zaterdag van 8:30 t/m 19:30 uur

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Amsterdam, Driemond, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Ruigoord, Schellingwoude, Zunderdorp


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Driemond is een dorp in de Nederlandse gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Tot augustus 1966 was Driemond onderdeel van de gemeente Weesperkarspel. Daarna werd het voorlopig voor 12 jaar aan de gemeente Amsterdam toegewezen om in 1978 definitief te worden geannexeerd. In 1987 werd het een onderdeel van het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Driemond telt ongeveer 620 huizen en circa 1600 inwoners.

Globaal grenst Driemond in het noorden aan het Diemerbos in de Gemeenschapspolder, in het zuiden aan het tot Abcoude (gemeente de Ronde Venen) behorende riviertje Gein, in het Westen aan het Gaasperpark en in het oosten aan het Amsterdam-Rijnkanaal, met aan de overzijde de plaats Weesp.

De naam Driemond heeft zijn oorsprong in de drie riviertjes die samenkomen bij het dorp: het Gein, de Gaasp en het Smal Weesp. De laatste twee riviertjes maken deel uit van de Weespertrekvaart, waarover de die op zijn beurt weer onderdeel is van wat vroeger de Keulsche Vaart werd genoemd. Oorspronkelijk was Driemond een buurtschap binnen de gemeente Weesperkarspel met als naam De Geinbrug. In 1961 kreeg het, gezien de grootte die het inmiddels had gekregen, de status van dorp en veranderde de naam in Driemond.

Het Driemondse deeltje van het Smal Weesp, dat door het Amsterdam-Rijnkanaal wordt gescheiden van het groter deel van het Smal Weesp in de plaats Weesp, wordt door de gemeente Amsterdam beschouwd als deel van de Gaasp. Over dit water ligt een brug zonder officiële naam die bekend staat als de Brug Driemond.

De naam Driemond bestond al eerder als de naam van een buitenplaats die gelegen was aan het Gein nabij de plaats waar de drie riviertjes samenkomen (waar nu de Begraafplaats Driemond ligt). De fontein van dit statige lustoord kan men nog bewonderen in het park Frankendael in de Watergraafsmeer. Verder is er niets meer van over.

Een aantal straatnamen is bij toewijzing aan Amsterdam veranderd. Deze bestonden namelijk al in Amsterdam. Dit betrof onder andere de Rijnstraat en Waalstraat, deze werden veranderd in: Zomerstraat, Herfststraat, Winterstraat en Lentestraat. Het Zandpad bestond ook al en is gewijzigd in Zandpad-Driemond om verwarring te voorkomen. De Gaaspstraat werd als eerbetoon vernoemd in de Burgemeester Kasteleinstraat naar de laatste burgemeester van Weesperkarspel, Dirk Kastelein.

Het dorp kent diverse sportverenigingen, zoals SV Geinburgia, Driemond Fit en schaatsclub Gein en omstreken (met een natuurijsbaan). Verder vindt men in Driemond een tweetal basisscholen, een peuterspeelzaal, de speeltuinvereniging Disneyland, met Seniorensoos, een kleine supermarkt met klein postkantoor, een snackbar, een dorpscafé, een brandweerkazerne (genaamd Maxima), een begraafplaats, 2 garagebedrijven, en een aannemer. Net buiten Driemond, tegen het Diemerbos aan liggen twee tuincomplexen, Volkstuinvereniging Linnaeus en Tuinvereniging Frankendael.

In 2011 is in Driemond het nieuwe sport- en activiteitencentrum MATCHZO gereed gekomen. Het complex omvat een sporthal van ongeveer 2.000 m2 met twee tennisbanen, een gymzaal, kleedruimten, fysioruimte, bestuurskamer, dorpsraadkantoor en een ruime kantine met 2 biljarts en een buurthuis. SV Geinburgia, Driemond Fit, de biljartclub, de Dorpsraad Driemond, de Historische Kring Driemond, de Jan Woudsmaschool en de Cornelis Jetsesschool zijn vaste gebruikers van het gebouw.

De twee vroeger dominante fabrieken van Koninklijke P. Sluis (vogelvoer, 1915-1980) en van Otten (lijnzaadolie) zijn eind jaren 80 vervangen door nieuwbouwwoningen.

Het kengetal voor de telefoon is niet 020 zoals in de rest van Amsterdam maar 0294 (zoals in Weesp).

Bij de kruising van het Gein en de Gaasp, bij de Geinbrug, bevindt zich de enige bushalte van het dorp waar lijn 49 van het GVB stopt en een verbinding geeft met Weesp en Amsterdam Bijlmer-Arena, alleen maandag tot en met vrijdag overdag. Buiten deze tijden kent Driemond geen openbaar vervoer meer. Alleen op zaterdag overdag is er nog een alternatief met buurtbuslijn 522 van Syntus die op de Kanaaldijk aan de overzijde van het Amsterdam-Rijnkanaal, op 8 minuten loopafstand van het dorp, een halte heeft en een verbinding geeft met Station Weesp of Nigtevecht.

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

WitgoedTechnicus Amsterdam

Amsterdam

0643999149

Kijk voor meer informatie op:

Blijf op de hoogte