Logo

AndreaXL: technische dienst & witgoed reparatie's

Andrea XL beschikt over een eigen technische dienst waardoor een snelle en goede service verleend wordt. Onze vakbekwame monteurs herstellen uw apparatuur zowel binnen als buiten de garantieperiode. 

Gemelde storingen van witgoedapparatuur kunnen in veel gevallen al de volgende werkdag verholpen worden. Audio en videoapparatuur wordt zoveel mogelijk in de werkplaats hersteld. Desgewenst wordt op afspraak de apparatuur bij u thuis opgehaald. Wanneer wij uw televisie komen ophalen wordt kosteloos een leenexemplaar geïnstalleerd.

Andrea XL is er voor U!

 

  • Op afspraak geleverd en geplaatst
  • Persoonlijk en deskundig advies in onze winkel
  • Bezorgd én geïnstalleerd door specialisten
  • Eigen technische dienst.


Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
0235271424

Andrea XL is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven:

Voorijkosten en eerste kwartier: € 69,- 
Elk volgend kwartier: € 19,-

De daadwerkelijke reparatieprijs bestaat uit:
het starttarief, arbeidsloon en materiaal.

Voor een reparatiebezoek van bijvoorbeeld maximaal dertig minuten,
betaalt u dus € 69,- + € 19,- + materiaalkosten.

In het eerste kwartier wordt er prijsopgave gegeven voor de reparatie.
Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, wordt alleen het starttarief in rekening gebracht.

Reparatie afgeven

U kunt uw defecte apparatuur ook bij ons afgeven in de winkel. Onze technische dienst geeft u dan vooraf een prijsopgave voor de reparatiekosten. Indien u niet akkoord gaat met deze prijsopgave betaalt u alleen onderzoekskosten. Vanaf welk bedrag een prijsopgave wordt gegeven én de hoogte van de eventuele onderzoekskosten zijn afhankelijk van het productsoort. Indien de kosten van de reparatie lager uitvallen dan de prijsopgavegrens, wordt uw defecte apparaat zo snel mogelijk gerepareerd.

Gratis onderzoek

Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave én bij ons een nieuw apparaat aanschaft, dan nemen wij de onderzoekskosten voor onze rekening. Op deze manier kunt u met zekerheid bepalen of uw apparaat daadwerkelijk aan vervanging toe is. 

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen, Vogelenzang, Haarlem, Spaarndam, -Spaarndam gem. Haarlem-, Haarlemmerliede, Halfweg, Spaarndam, Heemstede, Driehuis, -Driehuis NH-, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Bentveld, Zandvoort


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Bennebroekuitspraak (info / uitleg)) is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Bennebroek is sinds 1 januari 2009 onderdeel van de gemeente Bloemendaal.

Voormalige gemeente

De gemeente Bennebroek was al langere tijd op zoek naar een fusiepartner. Op 29 maart 2007 is definitief door de gemeenteraden van Bennebroek en Bloemendaal besloten om per 1 januari 2009 te fuseren tot één gemeente. De naam van de 'fusiegemeente' is Bloemendaal.

De voormalige gemeente telde 5145 inwoners (2006) en had een oppervlakte van 1,75 km². Bennebroek was de enige kern in de gemeente.

Geschiedenis

Het oorspronkelijke gebied Bennebroek strekte zich rond 1300 uit van Hillegom tot voorbij de huidige Gedempte Oude Gracht in Haarlem en werd aan de westzijde begrensd door wat nu de Heemsteedse Binnenweg is. Dit gebied viel grotendeels onder de belening aan de Heer van Heemstede. Edelman Jan Scheven van Bennebroek bouwde zich een kasteel op de hoek van de Gedempte Oude Gracht en het Spaarne, buiten de verse stadsmuren van Haarlem. Deze in 1245 van stadsrechten voorziene plaats wil echter toch wel graag kunnen blijven uitbreiden en de familie Scheven wordt weggekocht; zij vertrekt en vestigt zich te Leiderdorp.

Het gebied dat bedoeld wordt met Bennebroek krimpt in de daaropvolgende eeuwen. Vlak voor 1653 is de Princebuurt min of meer het centrum. Tot 1653 behoort Bennebroek dan nog bij de ambachtsheerlijkheid Heemstede. Na het overlijden van Adriaan Pauw blijkt deze zijn nalatenschap goed geregeld te hebben. De Staten van Holland geven al in hetzelfde jaar toestemming voor de afscheiding van Bennebroek, dat wordt toegewezen aan zijn jongste, gelijknamige zoon.

Bennebroek dateert als afzonderlijke rechts- en bestuurskring dus van 1653. Het omvat niet het oude Bennebroek, waarvan een groot deel bij Heemstede werd gevoegd, terwijl al het Bennebroeks gebied ten westen van de Glipperweg van Heemstede werd afgenomen.

Per 1 januari 2009 hield de gemeente Bennebroek op te bestaan. Bennebroek maakt vanaf die datum deel uit van de gemeente Bloemendaal.

Instellingen

Bezienswaardigheden

Geboren

Overleden

Literatuur

Zie ook

Externe links

Nog meer moois
Contactgevens

Andrea XL
Kleverparkweg 11
2023 CA Haarlem
0235271424

Kijk voor meer informatie op: www.andrea.nl

Blijf op de hoogte