Logo

AndreaXL: technische dienst & witgoed reparatie's

Andrea XL beschikt over een eigen technische dienst waardoor een snelle en goede service verleend wordt. Onze vakbekwame monteurs herstellen uw apparatuur zowel binnen als buiten de garantieperiode. 

Gemelde storingen van witgoedapparatuur kunnen in veel gevallen al de volgende werkdag verholpen worden. Audio en videoapparatuur wordt zoveel mogelijk in de werkplaats hersteld. Desgewenst wordt op afspraak de apparatuur bij u thuis opgehaald. Wanneer wij uw televisie komen ophalen wordt kosteloos een leenexemplaar geïnstalleerd.

Andrea XL is er voor U!

 

  • Op afspraak geleverd en geplaatst
  • Persoonlijk en deskundig advies in onze winkel
  • Bezorgd én geïnstalleerd door specialisten
  • Eigen technische dienst.


Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
0235271424

Andrea XL is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven:

Voorijkosten en eerste kwartier: € 69,- 
Elk volgend kwartier: € 19,-

De daadwerkelijke reparatieprijs bestaat uit:
het starttarief, arbeidsloon en materiaal.

Voor een reparatiebezoek van bijvoorbeeld maximaal dertig minuten,
betaalt u dus € 69,- + € 19,- + materiaalkosten.

In het eerste kwartier wordt er prijsopgave gegeven voor de reparatie.
Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, wordt alleen het starttarief in rekening gebracht.

Reparatie afgeven

U kunt uw defecte apparatuur ook bij ons afgeven in de winkel. Onze technische dienst geeft u dan vooraf een prijsopgave voor de reparatiekosten. Indien u niet akkoord gaat met deze prijsopgave betaalt u alleen onderzoekskosten. Vanaf welk bedrag een prijsopgave wordt gegeven én de hoogte van de eventuele onderzoekskosten zijn afhankelijk van het productsoort. Indien de kosten van de reparatie lager uitvallen dan de prijsopgavegrens, wordt uw defecte apparaat zo snel mogelijk gerepareerd.

Gratis onderzoek

Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave én bij ons een nieuw apparaat aanschaft, dan nemen wij de onderzoekskosten voor onze rekening. Op deze manier kunt u met zekerheid bepalen of uw apparaat daadwerkelijk aan vervanging toe is. 

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen, Vogelenzang, Haarlem, Spaarndam, -Spaarndam gem. Haarlem-, Haarlemmerliede, Halfweg, Spaarndam, Heemstede, Driehuis, -Driehuis NH-, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Bentveld, Zandvoort


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Overveen is een dorp in de gemeente Bloemendaal, ten westen van de stad Haarlem, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Overveen telde in 2019 ruim 4.590 inwoners.

Overveen heette oorspronkelijk Tetterode. Vroeger waren er in Overveen veel blekerijen en brouwerijen vanwege het schone duinwater. Deze waren voor een groot deel in handen van de familie Gehrels. Veel straatnamen in het dorp herinneren hier nog aan. Ook is er een buurt genaamd 'Blekersveld'

Bekende gebouwen en locaties

Het bekendste gebouw van Overveen is waarschijnlijk het Gemeentehuis Bloemendaal, dat lokaal ook wel "het Suikerpaleis" wordt genoemd, vanwege de witte kleur.

In Overveen ligt Station Overveen; de enige halte aan de spoorlijn Haarlem - Zandvoort. Er stoppen twee treinen per uur in beide richtingen. Het sinds 1996 onbemande station heeft een groot eilandperron waaraan de treinen kunnen stoppen.

Elswout, even ten zuiden van de dorpskern, is een landgoed dat in de Gouden Eeuw is aangelegd als Franse tuin. Later is het park opnieuw aangelegd in de Engelse landschapsstijl en nog enkele keren uitgebreid en aangepast. Elswout was de opnamelocatie van de komische televisieserie Loenatik.
Tegenwoordig is Elswout opengesteld voor het publiek.

De Zeeweg is een doorgaande, provinciale weg van Overveen naar Bloemendaal aan Zee. Deze weg was ooit modern opgezet met gescheiden rijstroken. Door het toegenomen autoverkeer richting Zandvoort is de capaciteit soms ontoereikend. Aan de Zeeweg ligt de Eerebegraafplaats Bloemendaal, begraafplaats van bijna 350 Nederlandse verzetsstrijders uit de Tweede Wereldoorlog. Ook is aan de Zeeweg de toegang tot het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het daar aanwezige bezoekerscentrum 'Van vloedlijn tot binnenduin' bevat tal van fraaie panorama's van het duinlandschap bij Overveen.

Sport en recreatie

Door deze plaats loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook Noordzeepad of Hollands Kustpad geheten. Ook zijn er in Overveen tennisvelden, een sportschool en een zwembad.

In de media

De zusters Karamazov uit het gelijknamige nummer van Drs. P woonden in Overveen ("In Overveen, telden zij hun dagen bijeen.").

Geboren

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

Andrea XL
Kleverparkweg 11
2023 CA Haarlem
0235271424

Kijk voor meer informatie op: www.andrea.nl

Blijf op de hoogte