Logo

AndreaXL: technische dienst & witgoed reparatie's

Andrea XL beschikt over een eigen technische dienst waardoor een snelle en goede service verleend wordt. Onze vakbekwame monteurs herstellen uw apparatuur zowel binnen als buiten de garantieperiode. 

Gemelde storingen van witgoedapparatuur kunnen in veel gevallen al de volgende werkdag verholpen worden. Audio en videoapparatuur wordt zoveel mogelijk in de werkplaats hersteld. Desgewenst wordt op afspraak de apparatuur bij u thuis opgehaald. Wanneer wij uw televisie komen ophalen wordt kosteloos een leenexemplaar geïnstalleerd.

Andrea XL is er voor U!

 

  • Op afspraak geleverd en geplaatst
  • Persoonlijk en deskundig advies in onze winkel
  • Bezorgd én geïnstalleerd door specialisten
  • Eigen technische dienst.


Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
0235271424

Andrea XL is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven:

Voorijkosten en eerste kwartier: € 69,- 
Elk volgend kwartier: € 19,-

De daadwerkelijke reparatieprijs bestaat uit:
het starttarief, arbeidsloon en materiaal.

Voor een reparatiebezoek van bijvoorbeeld maximaal dertig minuten,
betaalt u dus € 69,- + € 19,- + materiaalkosten.

In het eerste kwartier wordt er prijsopgave gegeven voor de reparatie.
Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, wordt alleen het starttarief in rekening gebracht.

Reparatie afgeven

U kunt uw defecte apparatuur ook bij ons afgeven in de winkel. Onze technische dienst geeft u dan vooraf een prijsopgave voor de reparatiekosten. Indien u niet akkoord gaat met deze prijsopgave betaalt u alleen onderzoekskosten. Vanaf welk bedrag een prijsopgave wordt gegeven én de hoogte van de eventuele onderzoekskosten zijn afhankelijk van het productsoort. Indien de kosten van de reparatie lager uitvallen dan de prijsopgavegrens, wordt uw defecte apparaat zo snel mogelijk gerepareerd.

Gratis onderzoek

Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave én bij ons een nieuw apparaat aanschaft, dan nemen wij de onderzoekskosten voor onze rekening. Op deze manier kunt u met zekerheid bepalen of uw apparaat daadwerkelijk aan vervanging toe is. 

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen, Vogelenzang, Haarlem, Spaarndam, -Spaarndam gem. Haarlem-, Haarlemmerliede, Halfweg, Spaarndam, Heemstede, Driehuis, -Driehuis NH-, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Bentveld, Zandvoort


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Spaarndam is een dubbeldorp in de provincie Noord-Holland dat bestaat uit Spaarndam-West (officieel geheten: Spaarndam gem. Haarlem), gelegen in de gemeente Haarlem en Spaarndam-Oost (officieel kortweg: Spaarndam), gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. De grens ligt bij de Grote Sluis aan het Noorder Buiten Spaarne.

Geschiedenis

Spaarndam ontstond rond een dam bij de monding van het Spaarne in het IJ, die Graaf Floris V van Holland hier in 1285 liet aanleggen. Vanaf 1280 zijn er sluizen in de de dam, waarvan de Kolksluis de oudste is.

Het plaatsje leefde van de tol bij de dam in het Spaarne, en vooral ook van de visserij. Het Ambacht Spaarndam lag ten zuiden van de Velserban, en had een oppervlakte ongeveer 265 morgen (= circa 225 hectare). Van 1812 tot 1927 was Spaarndam een gemeente. Deze ging in 1927 op in de gemeente Haarlem. Spaarndam-Oost is in de tweede helft van de 20e eeuw gebouwd in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Deze ging in 2019 op in de gemeente Haarlemmermeer. Tegenwoordig is Spaarndam een forensenplaatsje met enig toerisme. Er bevindt zich nog een palingrokerij. Spaarndam-Oost heeft de meeste inwoners.

Het gedeelte op de linkeroever van het Spaarne (Spaarndam-West) is het oudste: hier bevindt zich de Kolksluis uit de 13e eeuw. In de zomer van 2009 is deze sluis tijdens de verbouwing van de Grote Sluis weer in gebruik genomen onder auspiciën van Hoogheemraadschap Rijnland, maar bediend door vrijwilligers. Hiermee is dit de oudste nog dienstdoende schutsluis van Europa.

Aan een pleintje onder de IJdijk staat de hervormde Oude Kerk, herbouwd in 1627 na een hevige storm. Naast de kerk bevindt zich een ouderwets kerkhofje. Aan deze kant van de dijk lopen smalle wandelpaadjes langs de huizen. Spaarndam was een van de eerste beschermde dorpsgezichten in Nederland.

Even buiten het dorp bevinden zich twee forten, die deel uitmaken van de Stelling van Amsterdam: het Fort Benoorden Spaarndam en het Fort Bezuiden Spaarndam. Bij het laatste fort staat ook het Gemaal Spaarndam voor de afwatering van het Rijnlandboezem. Vlak bij Spaarndam-Oost staat de windmolen De Slokop, die vanaf Spaarndam-West goed te zien is.

De voortdurende strijd tegen het water wordt gesymboliseerd door het beeldje van De held van Haarlem (Hansje Brinker) op de IJdijk. Hansje was een figuur uit een Amerikaans boek, die het land behoedde voor overstroming door zijn vinger in een gat in de dijk te steken. Het beeldje is door de plaatselijke VVV geplaatst. Hansje heeft ook in Harlingen een beeldje.

Bekende inwoners

Geboren in Spaarndam

Getrouwd in Spaarndam

Gestorven in Spaarndam

Zie ook

Fotogalerij

Nog meer moois
Contactgevens

Andrea XL
Kleverparkweg 11
2023 CA Haarlem
0235271424

Kijk voor meer informatie op: www.andrea.nl

Blijf op de hoogte