Logo

NTS Witgoedservice: deskundig en snel witgoed reparaties.

Ik repareer alle merken witgoed bij u thuis of in mijn werkplaats zonder voorrij kosten.

Binnen mijn bedrijf heb ik al jaren lang ervaring in de reparaties van witgoed zoals: koelkasten, Inbouw apparatuur, Magnetrons, Ovens, Horeca apparatuur, Koffie machines, Wasmachines. Vaatwassers, Drogers Enz.. En komt het u overdag niet uit? Dan kom ik in de avonduren of in het weekend of wanneer het u wel uit komt, en dat allemaal zonder extra bij komende kosten voor een goede service. Ik kan altijd de dezelfde dag nog bij u langs komen.

Prijzen zijn altijd inclusief btw en in overleg met de klant dus geen verassingen achteraf. Ik repareer met zowel met nieuwe als gebruikte onderdelen dit naar wens van de klant om u bijvoorbeeld in sommige gevallen kosten te kunnen laten besparen. Ik informeer u graag altijd vooraf over deze opties.

 


Neem contact met ons op

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0626587375

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Voorijkosten, onderzoek en eerste kwartier: € 55,- 
Elk volgend kwartier: € 12,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele materiaalkosten

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

NTS Witgoed Service is 7 dagen per week bereikbaar via het
contactformulier of telefonisch.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Den Helder, Huisduinen, Julianadorp, Hem, Hoogkarspel, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes, Enkhuizen, 't Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, De Weere, Den Oever, Gelderse Buurt, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kleine Sluis, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Moerbeek, Nieuwe-Niedorp, -Nieuwe Niedorp-, Nieuwesluis, Oude-Niedorp, -Oude Niedorp-, Slootdorp, Spoorbuurt, Terdiek, Van Ewijcksluis, Westeinde, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind, Blokker, Hoorn, Zwaag, Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Broerdijk, De Buurt, Hauwert, Het Westeinde, Lambertschaag, Lekermeer, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Veldhuis, Wadway, Wervershoof, Wijzend, Wognum, Zwaagdijk, Zwaagdijk, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West, Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek, 't Buurtje, 't Zand, Abbestede, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Groote Keeten, Kalverdijk, Keinsmerbrug, Kerkbuurt, Krabbendam, Mennonietenbuurt, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Schoorldam, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Stolpen, Stolpervlotbrug, Stroet, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijpersluis, Bovenkarspel, Grootebroek, Horn, Lutjebroek


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Haringhuizen is een dorp in de gemeente Hollands Kroon in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het is eeuwenlang een tweelingdorp geweest met Barsingerhorn; deze twee dorpen vormden samen ooit de stad Barsingerhorn.

Op 1 januari 2007 waren er 110 inwoners, die bijna allemaal aan dezelfde straat wonen. In 2018 steeg het aantal weer naar 190. In 2019 had het dorp 230 inwoners, waardoor het aantal inwoners boven de 200 uitkwam. Sinds 2005 staan er nieuwbouwwoningen aan de Muggenburgerweg. Het dorp beschikt over ten minste vier dorpsliederen.

Geschiedenis

Het dorp Haringhuizen - voor het eerst genoemd wanneer Suw van Harinchuysen in 1123 geld schenkt aan de abdij van Egmond - is ontstaan toen het waddengebied ten zuidwesten van Barsingerhorn en ten zuidoosten van Barsingerhorn in de 13e eeuw langzaam droogviel. Na de bouw van een kerk in 1325 werd het dorp ook wel Niewkerck genoemd. Op 12 mei 1415 kreeg het tezamen met Barsingerhorn stadsrechten van graaf Willem VI.

Lang hebben de dorpen Barsingerhorn en Haringhuizen een tweelingdorp gevormd. Het burgerlijke en kerkelijke bestuur werden gedeeld. Na 1815 kreeg Haringhuizen een eigen predikant.

De invoering van de postcode in 1978 leidde tot problemen. Beide dorpen - drie kilometer van elkaar - kregen dezelfde cijfercombinatie. Post werd soms verkeerd bezorgd, hulpdiensten wisten het dorp niet te vinden en sommige routeplanners wezen de weg naar het verkeerde dorp. Jarenlang 'streed' men voor een eigen postcode. Op 1 juni 2006 was het zover. Na ludieke acties, bijvoorbeeld in het KRO-televisieprogramma Ook dat nog! en een meer serieuze aanpak, onder andere door het houden van een enquête, kreeg Haringhuizen als eigen postcode 1769 HA en HB.

De kerk

De huidige kerk, de Willibrorduskerk, is zeer bezienswaardig en ligt op een kunstmatige terp waaromheen het dorp ligt. De Willibrorduskerk is een oude kerk maar kent wel veel bouwstadia. De eerste steen werd gelegd in 1325. Omdat de kerk in fasen werd gebouwd (met verschillende funderingen waardoor de kerk begon te verzakken), werd tussen 1470 en 1475 een zo goed als nieuw godshuis gebouwd. In 1475 kreeg de toren een klok, die gegoten was door Steven Butendiic. In 2009 is het luidwerk van de klok gerestaureerd.

In de 19e eeuw werden het koor en de noordbeuk wegens bouwvalligheid afgebroken en werd de toren verlaagd. Zo kreeg de kerk de afmetingen die hij nu heeft. In 1988 werd de kerk eigendom van de Stichting Oude Hollandse Kerken (SOHK). De stichting restaureerde de kerk in 1993 grondig en sindsdien vinden er onder verantwoordelijkheid van een plaatselijke stichting allerlei culturele activiteiten plaats. Ook is de 'theaterkerk' te huur voor het sluiten van het burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk, of voor een uitvaartplechtigheid. Sinds 1996 wordt er door twee inwoners van Haringhuizen tienmaal per jaar een Willibrordusvesper georganiseerd. De kerkmusicus Willem Vogel zette voor deze vieringen gedichten van Nicolaas Beets, C.S. Adema van Scheltema en Ida Gerhardt op muziek. Op 28 mei 2017 komt na 21 jaar een einde aan deze vieringen en verliest de Willibrorduskerk na 542 jaar zijn laatste religieuze functie.

De Willibrorduskerk beschikt over een tweeklaviersorgel dat in 1983 vanuit Engeland naar Haringhuizen kwam. De bouw ervan wordt toegeschreven aan Francis Jones uit Sheffield. Het werd in 1842 gemaakt voor de parochiekerk te Wentworth. Verschillende deskundigen menen dat het instrument een door J.C. Bishop gebouwd orgel is. Sinds 2015 is het niet meer bespeelbaar.

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

NTS Witgoedservice
Witte Paal 50
1742 NV Schagen

0626587375

Kijk voor meer informatie op: www.ntswitgoedservice.nl

Blijf op de hoogte