Logo

NTS Witgoedservice: deskundig en snel witgoed reparaties.

Ik repareer alle merken witgoed bij u thuis of in mijn werkplaats zonder voorrij kosten.

Binnen mijn bedrijf heb ik al jaren lang ervaring in de reparaties van witgoed zoals: koelkasten, Inbouw apparatuur, Magnetrons, Ovens, Horeca apparatuur, Koffie machines, Wasmachines. Vaatwassers, Drogers Enz.. En komt het u overdag niet uit? Dan kom ik in de avonduren of in het weekend of wanneer het u wel uit komt, en dat allemaal zonder extra bij komende kosten voor een goede service. Ik kan altijd de dezelfde dag nog bij u langs komen.

Prijzen zijn altijd inclusief btw en in overleg met de klant dus geen verassingen achteraf. Ik repareer met zowel met nieuwe als gebruikte onderdelen dit naar wens van de klant om u bijvoorbeeld in sommige gevallen kosten te kunnen laten besparen. Ik informeer u graag altijd vooraf over deze opties.

 


Neem contact met ons op

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0626587375

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Voorijkosten, onderzoek en eerste kwartier: € 55,- 
Elk volgend kwartier: € 12,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele materiaalkosten

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

NTS Witgoed Service is 7 dagen per week bereikbaar via het
contactformulier of telefonisch.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Den Helder, Huisduinen, Julianadorp, Hem, Hoogkarspel, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud, Wijdenes, Enkhuizen, 't Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, De Weere, Den Oever, Gelderse Buurt, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kleine Sluis, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Moerbeek, Nieuwe-Niedorp, -Nieuwe Niedorp-, Nieuwesluis, Oude-Niedorp, -Oude Niedorp-, Slootdorp, Spoorbuurt, Terdiek, Van Ewijcksluis, Westeinde, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind, Blokker, Hoorn, Zwaag, Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Broerdijk, De Buurt, Hauwert, Het Westeinde, Lambertschaag, Lekermeer, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Veldhuis, Wadway, Wervershoof, Wijzend, Wognum, Zwaagdijk, Zwaagdijk, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West, Aartswoud, De Weere, Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek, 't Buurtje, 't Zand, Abbestede, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Groote Keeten, Kalverdijk, Keinsmerbrug, Kerkbuurt, Krabbendam, Mennonietenbuurt, Oudesluis, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schagerbrug, Schoorldam, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Stolpen, Stolpervlotbrug, Stroet, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijpersluis, Bovenkarspel, Grootebroek, Horn, Lutjebroek


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Wieringerwerf is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollands Kroon in de provincie Noord-Holland.

Geschiedenis

In 1931 werd begonnen met de bouw van het dorp, een jaar nadat de polder was drooggelegd. In het kader van een werkgelegenheidsproject dat werd gefinancierd door de Staat, die ook eigenaar was van de poldergrond, kwamen inwoners vanuit het hele land naar de Wieringermeer om de handen uit de mouwen te steken. In korte tijd verrezen er woningen, winkels, kerken en scholen in Wieringerwerf. Ook werd een terp nabij het dorp gebouwd, waar men tijdens een eventuele dijkdoorbraak heen kan vluchten. Op 1 juli 1941 werd Wieringermeer een zelfstandige gemeente. De eerste bewoners van het polderland schonken uit erkentelijkheid op 29 september van hetzelfde jaar een gedenkteken aan het gemeentebestuur. Dit standbeeld, getiteld 'De Maaier', (gemaakt door de Haarlemse beeldhouwer Theo van Reijn) is te vinden op het Ir. Smedingplein in Wieringerwerf. Het opschrift luidt: "Hier werd een toekomst geboren, bouwt voort."

Op 17 april 1945 werd de dijk door de Duitsers opgeblazen waardoor de polder in twee dagen tijd onder water liep (zie ook inundatie). Het merendeel van de inwoners zocht een veilig heenkomen op het oude land, maar een klein aantal mensen vluchtte de terp op en het domeinen kantoor in. Op 11 december 1945 was de polder weer drooggelegd, waarna Wieringerwerf opnieuw kon worden opgebouwd. Een monument en een wiel kenmerken nog altijd de plaats van de doorbraak. In de volksmond beter bekend als "het gat in de dijk".

In de decennia die volgden op de wederopbouw kende Wieringerwerf vrijwel constant een groeiend inwonertal. Er werden in de loop der jaren verschillende wijken bijgebouwd: Planetenwijk (1960-1970), Schepenwijk (1970-1980), Waddenwijk (1980-1990), Oosterterp I (1990-2000) en Oosterterp II (2000-heden).

Ook nu wordt nog altijd gehoor gegeven aan het opschrift van het standbeeld 'De Maaier' ; nog steeds komen er woningen en bedrijven bij. De ontwikkeling van woonwijk 'De Werf' verkeert in een eindfase, de grond op het nieuwe industrieterrein 'Robbenplaat' is klaar om te worden bebouwd.

Voorzieningen

Tegenwoordig ligt het voorzieningenniveau, zeker in verhouding met het aantal inwoners, behoorlijk hoog. Wieringerwerf vervult een regiofunctie en heeft een flink aantal winkels, waarvan het merendeel is gevestigd in het oude gedeelte van het dorp. Ook bevindt zich in Wieringerwerf een grote scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs (vmbo-havo-vwo), die bovendien veel leerlingen trekt uit de diverse omliggende gemeenten. Naast deze scholengemeenschap telt Wieringerwerf vier basisscholen, drie kerkgenootschappen, te weten Katholiek, Protestant en Nederlands Gereformeerd. De eerste twee kerkgenootschappen genieten algemene bekendheid. De leden komen uit Wieringerwerf. Het laatst genoemde kerkgenootschap, met zijn oorsprong in Middenmeer, behoort tot de kleine orthodoxe gereformeerde kerkgenootschappen. Nadat dit kerkgenootschap op verschillende plaatsen in de Wieringermeer is samengekomen kon, na het ontstaan van de Protestantse kerk, het kerkgebouw van de Hervormde gemeente worden overgenomen. De naam van het kerkgebouw aan de Meeuwstraat (zie foto hiernaast) is "Het Kompas". Het is een streekgemeente met leden uit de Wieringermeer en Winkel. Verder is er een sporthal (Zuiderzeehal) met sportterrein (tennis, basketbal, handbal), atletiekveld, een bibliotheek, een overdekt zwembad (op de terp), een motel, twee restaurants en een paar cafetaria's en cafés en een jongerencentrum (De Dukdalf). Ook beschikt het dorp over zijn eigen politiebureau, brandweerkazerne en ambulancepost.

In 2013 is het voormalige Gemeentehuis door inzet van vrijwilligers omgebouwd tot sociaal-cultureel centrum De Cultuurschuur.

Industrie

Wieringerwerf heeft vier bedrijventerreinen: Wieringerwerf-Zuid, Schelphorst, De Stek en Robbenplaat. Dankzij de ligging aan de snelweg A7 en de lage grondprijs is het voor bedrijven aantrekkelijk om zich in Wieringerwerf te vestigen. Er zijn enkele grotere industriebedrijven gevestigd. In Wieringerwerf worden o.a. cleanroom- en laboratoriumapparatuur, en verpakkingsmateriaal gefabriceerd.

Evenementen

Tweemaal per jaar wordt er een kermis gehouden, waarvan de kermis in augustus de grootste is. Deze duurt een weekend en wordt in de Brinkstraat bij de horeca van Wieringerwerf gehouden. Een aantal keer per jaar wordt een nachtmarkt gehouden.

Een ander evenement is 'Wieringerwerf op Wielen', dat ieder jaar op de zondag na de TT van Assen plaatsvindt. Hierbij worden door en voor liefhebbers vele bijzondere motoren en auto's tentoongesteld in de winkelstraten. Aan de start van dit evenement is er voor motorrijders een rideout die door de Wieringermeer en West-Friesland gaat, waarna bezitters van klassieke auto's dezelfde route afleggen. Dit alles in samenwerking met de politie die ervoor zorgt dat de deelnemers veilig en zonder hinder van de route kunnen genieten. De rideout trekt altijd veel toeschouwers langs de route.

Ook wordt jaarlijks een wielrentour georganiseerd, De Meertour, waarbij de verschillende etappes worden afgelegd in de polder van de Wieringermeer.

Nieuw in 2009 was het Sounds of the Hill festival, georganiseerd door LaVa-events. Dit eendaagse festival vond plaats op het recreatiegebied achter het zwembad De Terp. De eerste editie was met een bezoekersaantal van 1000 bezoekers voor een redelijk succes.

Al jarenlang worden er tijdens Bevrijdingsdag en rondom kerst festivals georganiseerd door J.C. de Dukdalf. De festivals, genaamd Freedoms Noise en Bijna Kerst Festival, worden door een groep muziekliefhebbers uit de Wieringermeer en omstreken bezocht.

Natuur

Enkele kilometers ten noorden van Wieringerwerf bevinden zich twee bossen. Het grootste bos, het Robbenoordbos, strekt zich uit tot aan het begin van de Afsluitdijk, nabij Den Oever. Het is direct na de Tweede Wereldoorlog geplant. Het Dijkgatbos werd daarna geplant op het zand dat achterbleef na de dijkdoorbraak. Het is in verhouding met het Robbenoordbos veel kleiner en ligt iets zuidelijker.

Sportverenigingen

Geboren in Wieringerwerf

Zie ook

Nog meer moois
Contactgevens

NTS Witgoedservice
Witte Paal 50
1742 NV Schagen

0626587375

Kijk voor meer informatie op: www.ntswitgoedservice.nl

Blijf op de hoogte