Logo

EC Wijhe


Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
0570523899

Elektrocentrum Wijhe is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.


Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Onderzoek, diagnose eerste kwartier:¬†‚ā¨ 39,-
Elk volgend kwartier¬†‚ā¨ 15,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele materiaalkosten.

Mocht de machine niet meer te maken zijn of het is niet meer rendabel, 
dan ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe machine in onze winkel 
de Onderzoeks-Diagnose en eerste kwartier kosten retour,¬†‚ā¨ 39,-.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Ankum, Broekhuizen, Dalfsen, De Marshoek, De Meele, Den Hulst, Emmen, Engeland, Gerner, Hessum, Holt, Hoonhorst, Lemelerveld, Lenthe, Mataram, Millingen, Nieuwleusen, Ooster-Dalfsen, Oudleusen, Rechteren, Rosengaarde, Ruitenveen, Welsum, Apenhuizen, Averlo, Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dortherhoek, Frieswijk, Lettele, Linde, Loo, Molenbelt, Okkenbroek, Oude Molen, Oxe, Pieriksmars, Rande, Schalkhaar, Tjoene, Zuidloo, 't Zand, Hattem, Boerhaar, Boskamp, Den Nul, Duur, Eikelhof, Elshof, Fortmond, Hengforden, Herxen, Marle, Middel, Olst, Welsum, Welsumerveld, Wesepe, Wijhe, Broekland, De Hooge Wegen, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, MariČnheem, Nieuw Heeten, Nieuw-Heeten, Raalte, Haerst, Harculo, Herfte, Hoog Zuthem, Katerveer, Langenholte, Lichtmis, Oldeneel, Oude Wetering, Spoolde, Wijthmen, Windesheim, Zwolle


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?

wasmachines, wasdroger, vaatwassers, (combi)magnetrons, ovens, kookplaten, koelkasten en vriezers


Lemelerveld is een dorp in de Nederlandse provincie Overijssel. Het ligt in de gemeente Dalfsen. De naam komt van het oostelijker gelegen dorp Lemele. Het Kroonplein vormt het middelpunt van het dorp. In het dorp spreken veel inwoners het Sallands dialect.

Historie

Het dorp Lemelerveld is ontstaan doordat de Overijsselse Beetwortelsuiker Fabriek zich in 1854 vestigde aan het pas gegraven Overijssels Kanaal in een streek waar nieuwe landbouwgronden waren ontgonnen.

Van 1910 tot 1935 had het dorp een station aan de spoorlijn Deventer - Ommen van de OLDO. Vanaf het station was er een spooraansluiting naar de suikerfabriek en de haven aan het kanaal.

Lemelerveld ontwikkelde zich tot een centrum voor aan- en afvoer van vooral agrarische producten. Het belangrijkste bedrijf en grootste werkgever in de omgeving bleef tot de sluiting in 1917 de suikerfabriek. Er kwamen ook andere industri√ęle activiteiten. Met het toenemen van de werkgelegenheid groeide het dorp en werden scholen en kerken gesticht. Lemelerveld kent van oudsher drie kerken: een rooms-katholieke, een Nederlandse hervormde en een vrijgemaakt gereformeerde.

Tot 1997 behoorde alleen de westelijke helft van het dorp bij de gemeente Dalfsen, de oostelijke helft hoorde bij Ommen en enkele buitengebieden bij Heino en Raalte. Ter herinnering aan de vroegere bestuurlijke indeling van Lemelerveld is er het kunstwerk "De Kruiskuil" dat op het voormalige viergemeentenpunt staat. In 1994 vond er hierover een referendum plaats. Waarbij de uitslag was, dat de meerderheid van de Lemelerveldse bevolking de toenmalige situatie liever gehandhaaft zag. De uitslag was namelijk als volgt: 49% voor en 51% tegen.

Bereikbaarheid

Lemelerveld is gelegen halverwege Raalte en Ommen aan de N348. Voorheen was Lemelerveld gelegen aan de spoorlijn Deventer - Ommen. Na de opheffing van deze spoorlijn is het dorp voor openbaar vervoer afhankelijk geworden van het busvervoer. Met het openbaar vervoer is Lemelerveld te bereiken met lijn 167 (Zwolle - Dalfsen - Lemelerveld; doordeweeks elk uur) en buurtbus 567 (Lemelerveld - Raalte). Deze laatste rijdt ook op zaterdag (eveneens 1x per uur). 's Avonds en op zondag is er geen busverbinding van/naar Lemelerveld.

Sport en recreatie

Media

Sinds 2004 beschikt Lemelerveld over een eigen website. Deze komt tegemoet aan de contactbehoefte in het dorp en verzorgt onder de naam www.sukerbiet.nl de lokale nieuwsvoorziening.

Zie ook

Externe link

Contactgevens

Elektrocentrum Wijhe
Langstraat 7
8131 BA Wijhe
0570523899

Kijk voor meer informatie op: www.elektrocentrumwijhe.nl

Blijf op de hoogte