Logo - Elektrocentrum Wijhe - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Lettele

EC Wijhe onze Technische Dienst repareert witgoed snel en deskundig

Onze technische dienst repareert wasautomaten koelkasten etc. van alle merken. Ook uw inbouwapparatuur is bij ons in deskundige handen. Wij doen u vooraf desgewenst een prijsopgave. Tevens doen wij reparaties aan uw tv, audio etc.

 

EC Wijhe Persoonlijke Service

Elektro Centrum heeft een ruim assortiment in consumenten elektronica. Diverse merken, zoals Miele,Siemens, Panasonic, Samsung, AEG en nog veel meer zult in ons ruime assortiment aantreffen. Tevens zult u de merken Brabantia, Leifheit , Curver en Mepal vinden in onze afdeling huishoudelijke producten( inkoop via Blokker Nederland) . Vanaf de verkoop tot de aflevering van uw aankoop zullen wij de service op een hoog niveau proberen te houden. nu, NIEUW in ons assortiment Grundig Witgoed met 5 jaar volledige garantie


Elektrocentrum Wijhe

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Lettele

Telefoonnummer:
0570523899

Elektrocentrum Wijhe is 7 dagen per week bereikbaar via: telefoon of het contactformulier.

Klik hier om Elektrocentrum Wijhe een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Onderzoek, diagnose eerste kwartier: € 45,-
Elk volgend kwartier € 15,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele materiaalkosten.

Mocht de machine niet meer te maken zijn of het is niet meer rendabel, 
dan ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe machine in onze winkel 
de Onderzoeks-Diagnose en eerste kwartier kosten retour, € 45,-.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Ankum, Broekhuizen, Dalfsen, De Marshoek, De Meele, Den Hulst, Engeland, Gerner, Hessum, Holt, Hoonhorst, Lemelerveld, Lenthe, Mataram, Millingen, Nieuwleusen, Ooster-Dalfsen, Oudleusen, Rechteren, Rosengaarde, Ruitenveen, Welsum, Apenhuizen, Averlo, Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dortherhoek, Frieswijk, Lettele, Linde, Loo, Molenbelt, Okkenbroek, Oude Molen, Oxe, Pieriksmars, Rande, Schalkhaar, Tjoene, Zuidloo, 't Zand, Hattem, Boerhaar, Boskamp, Den Nul, Duur, Eikelhof, Elshof, Fortmond, Hengforden, Herxen, Marle, Middel, Olst, Welsum, Welsumerveld, Wesepe, Wijhe, Broekland, De Hooge Wegen, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Marinheem, Nieuw Heeten, Nieuw-Heeten, Raalte, Haerst, Harculo, Herfte, Hoog Zuthem, Katerveer, Langenholte, Lichtmis, Oldeneel, Oude Wetering, Spoolde, Wijthmen, Windesheim, Zwolle


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?


Lettele is een dorp in de gemeente Deventer in de Nederlandse provincie Overijssel. In 2019 telde het dorp 1.695 inwoners. Tot een gemeentelijke herindeling in 1999 was Lettele een van de dorpen van de gemeente Diepenveen.

Over Lettele

De naam Lettele is een verbastering van Luttel-Loo, wat zoveel betekent als kleine open plek in het bos. Lettele ligt op de Letteler Enk in de streek Salland, tussen de dorpen Okkenbroek en Schalkhaar aan de Oerdijk en Bathmenseweg. Andere plaatsen in de omgeving zijn naast de stad Deventer: Bathmen, Colmschate en Heeten. Onder het dorpsgebied van Lettele vallen ook de buurtschappen Linde, Zandbelt en Oude Molen, waar korenmolen De Leeuw uit 1856 staat.

In Lettele bevinden zich een katholieke kerk, een basisschool, een verwarmd buitenzwembad en een voetbalclub: VV Lettele. Het is qua bevolkingsopbouw anno 2017 een relatief jong dorp omdat het zich door de bouw van nieuwe woningen in de voorgaande decennia regelmatig heeft kunnen uitbreiden.

Ten zuiden van het dorp ligt in een bosgebied een logistiek complex van het Nederlands Ministerie van Defensie, met o.a. magazijnen voor onderdelen van legervoertuigen en ander materieel.

Nicolaaskerk

De driebeukige Nicolaaskerk werd ontworpen door architect Gerard te Riele en in 1894 gebouwd aan de Bathmenseweg (destijds nog een zandweg) in Lettele. De neogotische toren lijkt sterk op die van de Nicolaaskerk van Schalkhaar die eveneens ontworpen werd door Te Riele.

Recreatie

Terugkerende evenementen zijn het jaarlijkse paasvuur en de dorpskermis die in het eerste weekend van augustus gehouden wordt.

De natuur rond Lettele trekt veel wandel- en fietsrecreanten. In de bossen van landgoed Het Oostermaat van Stichting IJssellandschap, direct ten oosten van het dorp, zijn wandelroutes uitgezet. Bijzonder is de zeven hectare grote bosweide De Slenk, een beschermd natuurreservaat dat vanaf het naastliggende pad goed te bekijken is. Aan de noordrand van Het Oostermaat werd gedurende de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetter een lanceerinstallatie voor V1 'vliegende bommen' gebouwd. Hiervan zijn de restanten in 2004 vrijgelegd en te bezichtigen.

Lettele is gelegen aan de Europese wandelroute E11, waarvan het Nederlandse deel Marskramerpad heet. De route komt vanuit de richting Diepenveen en vervolgt na Lettele door landelijk gebied tot aan Oldenzaal. Daarbij worden onder andere de Holterberg en het landgoed Twickel gepasseerd.

Openbaar vervoer

Lettele wordt van maandag t/m zaterdag overdag eenmaal per 70 minuten, doch onregelmatig, bediend door buurtbus 590: Nieuw Heeten - station Deventer v.v.

Het noorden van het Letteler gebied wordt aangedaan door buurtbus 517: station Deventer - Nieuw Heeten v.v.

Geboren

Zie ook

Externe link

Nog meer moois
Contactgevens

Elektrocentrum Wijhe
Langstraat 7
8131 BA Wijhe
0570523899

Kijk voor meer informatie op: www.elektrocentrumwijhe.nl

Blijf op de hoogte