Logo - WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Twekkelo

Reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken witgoed!
Wasmachines, drogers, vaatwassers, magnetron's, ovens, koelkasten, vriezers, kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, stofzuigers en meer...

24 uur per dag online afspraken maken!


WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Twekkelo

Telefoonnummer:
0546 - 60 33 16

WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 06 - 42 21 97 94

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Duidelijk reparatie tarieven, zodat U weet waar U aan toe bent!
1. GEEN VOORRIJKOSTEN
2. U betaalt slechts € 10,- per 10 minuten*
3. Maximaal arbeidsloon**; U bent zeker dat U nooit te veel betaalt In veel gevallen zijn de storingen binnen 30 minuten opgelost!

**Maximaal arbeidsloon:
Vrijstaande apparaten: maximaal € 65,- arbeidsloon per apparaat
Inbouwapparatuur: maximaal € 85,- arbeidsloon per apparaat
* - Minimaal 20 minuten worden er berekend(onderzoek van uw apparaat).
* - Minimaal reparatietarief: € 45,-

Bij reparatie of levering van apparatuur kunt u bij ons contant of met pin betalen.
Op rekening is voor particulieren niet mogelijk. klik hier voor een overzicht van prijzen (van de meest voorkomende reparaties)!


24/7 online bereikbaarheid

Over ons

Witgoed Reparatie Almelo (WRA Almelo) is al vele jaren een begrip in Almelo en ver daarbuiten. Ruim 11 jaar geleden startte eigenaar Ton Dijk het bedrijf, dat alle merken en soorten witgoed (van afzuigkappen tot (vaat)wasmachines) repareert.

Dijk: “Apparaten kunnen langer mee dan de meesten denken. In 95% van de gevallen is het witgoed nog te repareren. Reparatie is ook beter voor het milieu en natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe apparatuur. WRA Almelo sluit nu ook mooi aan bij de nieuwe campagne van Sire ‘Waardeer het, Repareer het’, want zomaar apparaten weggooien is echt zonde.”

Het kan zijn dat repareren, op welke manier dan ook, niet meer rendabel is. Witgoed Reparatie Almelo kan u dan adviseren bij de aanschaf van een nieuw apparaat. Uiteindelijk kunnen zij ook de levering en installatie verzorgen.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag van 08.00 tot 20.00 uur
Dinsdag van 08.00 tot 20.00 uur
Woensdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag Gesloten

Beoordelingen

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Aadorp, Almelo, Bavinkel, Bornerbroek, Mariaparochie, Tusveld, Borne, Hertme, Weleveld, Zenderen, De Pollen, 't Loo, Agelo, Beekdorp, Berghum, Breklenkamp, Denekamp, Deurningen, Dulder, Gammelke, Groot Agelo, Het Stift, Klein Agelo, Lattrop, Lattrop-Breklenkamp, Lemselo, Noord Deurningen, Noordijk, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Volthe, Weerselo, Zoeke, Boekelo, Broekheurne, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Rutbeek, Twekkelo, Usselo, Brammelo, Buurse, Den Braam, Eppenzolder, Haaksbergen, Harmle, Honesch, Langelo, Sint Isidorushoeve, Stepelo, Beckum, Driene, Hengelo, Oele, Achterhoek, Ambt delden, Azelo, Bentelo, Beusbergen, Delden, Deldenerbroek, Deldeneresch, Diepenheim, Elsen, Elsenerbroek, Goor, Hengevelde, Herike, Markelo, Markvelde, Pothoek, Schoolbuurt, Stokkum, Wiene, Zeldam, Beuningen, De Lutte, -de Lutte-, Glane, Glane-Beekhoek, Losser, Mekkelhorst, Overdinkel, Nijverdal, Deurningen, Oldenzaal, Beuseberg, Borkeld, Dijkerhoek, Espelo, Helhuizen, Holten, Ligtenberg, Look, Neerdorp, Rijssen, Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Klssehoek, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse, West Geesteren, Vriezenveen, Weitemanslanden, De Kolonie, Enter, Het Loo, Hoge Hexel, Huurne, Notter, Rectum, Wierden, Ypelo, Zuna


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?

Wasmachine, Wasdroger, Vaatwasser, Inductie Kookplaat, Keramische Kookplaat, Gas Kookplaat, Koelkast, Diepvriezer, Droogtrommel, (combi) Magnetron, (Hetelucht) Oven, Diepvrieskast, Stoomoven, Afzuigkap, Afwasmachine, Vriezer, (inbouw) Koffiemachine, Diepvrieskist, Gasfornuis


Twekkelo (Twents: Twekkel) is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Enschede en voor een klein gedeelte in de gemeente Hengelo. Tot 1934 hoorde het onder de gemeente Lonneker die in dat jaar bij de gemeente Enschede werd gevoegd.

Geschiedenis

Twekkelo was een grote Twentse marke die deel uitmaakte van het kerspel Enschede, waartoe ook Lonneker, Driene, Usselo en de Eschmarke behoorden. Vlak na het jaar 900 worden de namen Thrinon (Driene), Loningheri (Lonneker) en Tuegloe (Twekkelo) genoemd. De marke Twekkelo was verdeeld in de Gerinkhoek, de Beldershoek, de Wullenhoek, het Rougoor, de Mensinkhoek, het Twekkeler Veld en het Grote Veld. Het markerichterschap lag op de Hof van Twekkelo, waarvan de locatie niet meer met zekerheid te bepalen is. In 1867 werd de marke Twekkelo definitief opgeheven.

Landschap

De kern van de buurtschap Twekkelo wordt gevormd door drie essen (de Twekkeler Es, de Lutje Es en de Groote Es) die dicht bij elkaar liggen, met daaromheen een aantal boerenerven. Een paar daarvan werden al in de 9e en 10e eeuw genoemd. Uit het schattingsregister van 1475 blijkt dat er toen 23 erven in deze buurschap lagen.

De beken Makkenbroekenbeek (Twekkelerbeek), de Strootsbeek (later Elsbeek) en de Schoolbeek lopen van oost naar west door Twekkelo. De laatste twee ontspringen in Twekkelo en slingeren op een redelijk natuurlijke wijze door het landschap. Sommige gedeelten van de beken zijn uitzonderlijk helder.

Het gebied van nu wordt begrensd door de industriegebieden van Enschede en Hengelo en noordelijk, het Twentekanaal en in het zuiden door de A35. Er staan veel boorhuisjes (in Saksische stijl met gevelteken) vanwege de zoutwinning door AkzoNobel. Deze zouthuisjes vervingen de oudere zwarte boortorens.

Tegen de bedreiging van verstedelijking en industrie is in 1991 de Vereniging Behoud Twekkelo opgericht. Zij heeft onder andere een aantal wandelpaden (Stiewelpaden) uitgezet om buitenstaanders kennis te laten maken met het gebied.

Johanneskerk

Een klein kerkje staat aan de Twekkelerweg, genaamd de Johanneskerk. Deze kerk is gebouwd in 1950 door de Armenstaat Twekkelo, een organisatie die opkwam voor de armen en minvermogenden woonachtig in Twekkelo en lid van de Nederlandse Hervormde Kerk. Sinds 1998 kan men er een burgerlijk huwelijk laten voltrekken.

Landgoederen

Al eeuwenlang zijn er landgoederen in Twekkelo geweest. Het huidige landgoed Het Stroot (heette Thon Strode; al in 1338 genoemd) kwam er in 1865. Gerrit Jan van Heek kocht toen een gebied van rond 25 hectare met een zomerhuisje. Het gebied en het buitenverblijf zijn later uitgebreid.

In het kader van de natuurschoonwet zijn er nog landgoederen bij gekomen, bijvoorbeeld: De Horste, Het Reef, Het Gerink, Het Overbeek, Den Haimer, Het Mensink en Het Wilgenkamp.

Twekkelerschool

Markescholen waren een algemeen goed in Twente. In 1726 werd door de goedsheren van marke Twekkelo de Twekkelerschool opgericht. Honderd jaar na de oprichting is er een nieuwe school gebouwd op dezelfde plaats en in 1920 weer. In 1934 is de lagere school gesloten. Heden is de Twekkelerschool privé bezit en heeft het geen publieke functie meer.

Industriespoorlijn

Van Hengelo naar Twekkelo liep van 1937 tot 2013 het industriespoorlijntje van AKZO. Sinds 2016 kan het 3 kilometer lange spoor door toeristen worden bereden met draisines (spoorfietsen). Het traject is hierom in Twekkelo met 600 meter verlengd.

Zie ook

Externe link

Nog meer moois
Contactgevens

WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo
Montfort 39
7608 NV Almelo
0546 - 60 33 16
06 - 42 21 97 94

Kijk voor meer informatie op: w-r-a.nl

Blijf op de hoogte