Logo - WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Deldeneresch

Reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken witgoed!
Wasmachines, drogers, vaatwassers, magnetron's, ovens, koelkasten, vriezers, kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, stofzuigers en meer...

24 uur per dag online afspraken maken!


WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Deldeneresch

Telefoonnummer:
0546 - 60 33 16

WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 06 - 42 21 97 94

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Duidelijk reparatie tarieven, zodat U weet waar U aan toe bent!
1. GEEN VOORRIJKOSTEN
2. U betaalt slechts € 10,- per 10 minuten*
3. Maximaal arbeidsloon**; U bent zeker dat U nooit te veel betaalt In veel gevallen zijn de storingen binnen 30 minuten opgelost!

**Maximaal arbeidsloon:
Vrijstaande apparaten: maximaal € 65,- arbeidsloon per apparaat
Inbouwapparatuur: maximaal € 85,- arbeidsloon per apparaat
* - Minimaal 20 minuten worden er berekend(onderzoek van uw apparaat).
* - Minimaal reparatietarief: € 45,-

Bij reparatie of levering van apparatuur kunt u bij ons contant of met pin betalen.
Op rekening is voor particulieren niet mogelijk. klik hier voor een overzicht van prijzen (van de meest voorkomende reparaties)!


24/7 online bereikbaarheid

Over ons

Witgoed Reparatie Almelo (WRA Almelo) is al vele jaren een begrip in Almelo en ver daarbuiten. Ruim 11 jaar geleden startte eigenaar Ton Dijk het bedrijf, dat alle merken en soorten witgoed (van afzuigkappen tot (vaat)wasmachines) repareert.

Dijk: “Apparaten kunnen langer mee dan de meesten denken. In 95% van de gevallen is het witgoed nog te repareren. Reparatie is ook beter voor het milieu en natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe apparatuur. WRA Almelo sluit nu ook mooi aan bij de nieuwe campagne van Sire ‘Waardeer het, Repareer het’, want zomaar apparaten weggooien is echt zonde.”

Het kan zijn dat repareren, op welke manier dan ook, niet meer rendabel is. Witgoed Reparatie Almelo kan u dan adviseren bij de aanschaf van een nieuw apparaat. Uiteindelijk kunnen zij ook de levering en installatie verzorgen.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag van 08.00 tot 20.00 uur
Dinsdag van 08.00 tot 20.00 uur
Woensdag van 08.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 08.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag Gesloten

Beoordelingen

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Aadorp, Almelo, Bavinkel, Bornerbroek, Mariaparochie, Tusveld, Borne, Hertme, Weleveld, Zenderen, De Pollen, 't Loo, Agelo, Beekdorp, Berghum, Breklenkamp, Denekamp, Deurningen, Dulder, Gammelke, Groot Agelo, Het Stift, Klein Agelo, Lattrop, Lattrop-Breklenkamp, Lemselo, Noord Deurningen, Noordijk, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Volthe, Weerselo, Zoeke, Boekelo, Broekheurne, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Rutbeek, Twekkelo, Usselo, Brammelo, Buurse, Den Braam, Eppenzolder, Haaksbergen, Harmle, Honesch, Langelo, Sint Isidorushoeve, Stepelo, Beckum, Driene, Hengelo, Oele, Achterhoek, Ambt delden, Azelo, Bentelo, Beusbergen, Delden, Deldenerbroek, Deldeneresch, Diepenheim, Elsen, Elsenerbroek, Goor, Hengevelde, Herike, Markelo, Markvelde, Pothoek, Schoolbuurt, Stokkum, Wiene, Zeldam, Beuningen, De Lutte, -de Lutte-, Glane, Glane-Beekhoek, Losser, Mekkelhorst, Overdinkel, Nijverdal, Deurningen, Oldenzaal, Beuseberg, Borkeld, Dijkerhoek, Espelo, Helhuizen, Holten, Ligtenberg, Look, Neerdorp, Rijssen, Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Klssehoek, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse, West Geesteren, Vriezenveen, Weitemanslanden, De Kolonie, Enter, Het Loo, Hoge Hexel, Huurne, Notter, Rectum, Wierden, Ypelo, Zuna


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?

Wasmachine, Wasdroger, Vaatwasser, Inductie Kookplaat, Keramische Kookplaat, Gas Kookplaat, Koelkast, Diepvriezer, Droogtrommel, (combi) Magnetron, (Hetelucht) Oven, Diepvrieskast, Stoomoven, Afzuigkap, Afwasmachine, Vriezer, (inbouw) Koffiemachine, Diepvrieskist, Gasfornuis


Deldeneresch (Nedersaksisch: Dealdner Es) is een buurtschap in de gemeente Hof van Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Het ligt dicht naast Delden.

Geologie, reliëf en bodem

Deldeneresch ligt op het noordelijk deel van de stuwwal van Delden, die zich uitstrekt vanaf het landgoed Twickel en Deldeneresch tot het gebied ten zuiden van het Twentekanaal. Deze heuvelrug bestaat uit Tertiaire afzettingen, die door het landijs in de voorlaatste ijstijd, het Saalien, als grote schubben dakpansgewijs op elkaar zijn gestapeld. In de laatste ijstijd, het Weichselien, was er vrijwel geen vegetatie, wat aanleiding gaf tot verstuiving op grote schaal (winderosie). Als gevolg hiervan lagen de eolische afzettingen als een deken van dekzand over de ondergrond. Door verdere verstuiving ontstond een dekzandreliëf met dekzandruggen. Het dekzandreliëf is hier nog redelijk gaaf en representatief.

De Tertiaire zanden en kleien worden hier op enkele meters onder het maaiveld aangetroffen. De bodem in dit gebied bestaat uit hoge zwarte enkeerdgronden op de hoge delen, kalkloze zandgronden (beekeerdgronden) en podzolen met keileem in de ondergrond.

Geschiedenis

Voor 1811 hoorde Deldeneresch tot het richterambt Delden. Tot 1818 was het vervolgens onderdeel van de gemeente Delden en daarna van de gemeente Ambt Delden tot de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2001. Sindsdien maakt Deldeneresch deel uit van de gemeente Hof van Twente.

Het gebied van de buurschap Deldeneresch viel onder marke Grote Boerenmarke van Delden, net als de buurschappen Deldenerbroek en half Oele. Het erfelijke markenrichterschap van de marke was verbonden aan een erf op Deldeneresch, de boerderij Ottenhof. Naast Ottenhof lag vroeger de bisschoppelijke domeinhof, de Hof Delden.

Sinds Herman van Twickelo in 1347 het Eysinc aankocht ontwikkelde dit erf zich tot de havezate Twickel. De eigenaren van Twickel wisten sinds de zeventiende eeuw bijna alle boerderijen in Deldeneresch aan te kopen. Het overgrote deel van Deldeneresch is thans nog steeds in bezit van de Stichting Twickel.

Het dorp Delden ontstond in de buurschap Deldeneresch in de nabijheid van de kerk en werd daar door stadsrechtverlening vóór 1322 van afgescheiden.

In de twintigste eeuw werden verscheidene malen delen van Deldeneresch bij de gemeente Stad Delden gevoegd.

De plaats telt meer dan 80 rijksmonumentinschrijvingen.

Noordmolen

In Deldeneresch staat de Noordmolen, een oliemolen die van oudsher behoort tot het landgoed Twickel. De molen dankt zijn naam aan zijn noordelijke ligging in de buurtschap. De molen, die wordt aangedreven door het water van de Oelerbeek, bestond al in 1347 en is bestemd voor het persen van olie uit koolzaad en lijnzaad. Tot 1825 stond op de andere oever van de Azelerbeek een korenmolen.

Sport en recreatie

Deze plaats is gelegen aan de Europese wandelroute E11, ter plaatse ook wel Marskramerpad (LAW 3-1) of Handelsweg geheten. Ook het Overijssels Havezatenpad, LAW 12, loopt er langs. De twee wandelroutes komen bij de Noordmolen bij elkaar.

Geboren in Deldeneresch

Zie ook

Externe link

Nog meer moois
Contactgevens

WRA Almelo - Witgoed Reparatie Almelo
Montfort 39
7608 NV Almelo
0546 - 60 33 16
06 - 42 21 97 94

Kijk voor meer informatie op: w-r-a.nl

Blijf op de hoogte