Logo - V-Service Witgoedreparatie - Service aan uw Wasmachine, Wasdroger, vaatwasser in Hendrik-Ido-Ambacht

V-Service Witgoed Reparaties voor deskundige witgoed reparaties


Voor alle problemen met huishoudelijke apparaten voor het wassen, drogen en vaatwassen neemt u contact op met V-Service Witgoedreparaties uit Ridderkerk.

Sinds 1991 komen onze witgoedmonteurs aan huis voor de reparatie van wasmachines, wasdrogers, en vaatwassers.

ATTENTIE alleen voor reparaties aan Uw wasdroger, wasmachine of vaatwasser:

V-Service witgoedreparatie,s uit Ridderkerk staat  al jaren klaar voor zorginstellingen, thuiszorginstellingen mantelzorgers en haar klanten.

Onderdeel nodig voor uw vaatwasser, wasdroger of wasmachine? Ga dan naar onze webwinkel: www.witgoedonderdeel.nl


V-Service Witgoedreparatie

Witgoed Service / Reparatie / Onderhoud in Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoonnummer:
0180412271

V-Service Witgoedreparatie is 7 dagen per week bereikbaar via: WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Mobiel:
/WhatsAppnummer: 0652888075

Maak een foto of video van uw probleem en typenummer
Stuur de foto of video naar ons via WhatsApp
Vermeld ook uw Naam, Postcode en Huisnummer

Klik hier om V-Service Witgoedreparatie een whatsapp te sturen
Klik hier om ons een app te sturen


Onze tarieven

Tarieven: heldere tarieven en u krijgt altijd 1 jaar garantie.

Voorrijkosten + 30 minuten arbeid, bij ons slechts € 68.00, elk volgens kwartier € 15,00 ( maximaal 45 minuten)

Alle bedragen zijn inclusief BTW,  maar exclusief eventuele benodigde materialen.

24/7 online bereikbaarheid


Neem contact met ons op

Openingstijden

Bereikbaar voor het maken van een service afspraak.

Maandag t/m Zaterdag  van 8.00 tot 20.00 uur.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen

Alblasserdam, Kortland, Barendrecht, Barendrechtse Veer, Carnisse, Middeldijk (-), Smitshoek, Hendrik-Ido-Ambacht, Bolnes, Oostendam, Ridderkerk, Rijsoord, Wevershoek, Zwaantje, Zwet, Achter-Lindt, Heerjansdam, Kijfhoek, Kleine-Lindt, Zwijndrecht


Wij repareren o.a. de volgende merken

AEG, Alluance, Alluxe, Arthur-Martin-Electrolux, ASKO, ATAG, Atlas, Balay, Bauknecht, Baumatic, Beko, Blomberg, Bomann, Boretti, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Cylinda, Daewoo, Electrolux, Etna, Exquisit, Gorenje, Grundig, Haier, Hoover, Hotpoint (Ariston), Ignis, Ikea, Indesit, Inventum, Junker, Juno, KitchenAid, Koenic, Kuppersbusch, LG, M-system, Marijnen, Miele, Neff, Nordland, Ok., Panasonic, Pelgrim, Privileg, Proline, Samsung, Schulthess, Sharp, Sibir, Siemens, Smeg, Storingen, Termikel, Thomson, Vzug, Whirlpool, Whiteknight, Whiteline, Zanker, Zanussi, Zoppas

Welke apparaten/machines repareren wij?

Wasmachine, Vaatwasser, Droogtrommel


Hendrik-Ido-Ambachtuitspraak (info / uitleg); plaatselijk dialect t Ambacht) is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hendrik-Ido-Ambacht ligt, met uitzondering van de Crezéepolder, in de Zwijndrechtse Waard, een deel van IJsselmonde.

Hendrik-Ido-Ambacht grenst in het noorden aan de dode rivierarm het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Buurgemeenten zijn Ridderkerk dat noordwestelijk en Zwijndrecht dat zuidwestelijk van Hendrik-Ido-Ambacht is gelegen alsmede Alblasserdam en Papendrecht die beide aan de andere kant van de Noord zijn gesitueerd.

Er zijn sinds 1939 een brug over de Noord en sinds 1991 een tunnel (genaamd Noordtunnel) voor de A15 naar Alblasserdam. Het traject van de Betuweroute door Hendrik-Ido-Ambacht ligt ondergronds. Deze tunnel loopt door de nieuwbouwwijk De Volgerlanden, een wijk met 4700 woningen. Door deze wijk is het inwonertal van Hendrik-Ido-Ambacht bijna verdubbeld en gaat de bebouwde kom van Hendrik-Ido-Ambacht naadloos over in die van het naastliggende Zwijndrecht.

Naam

Tot 1855 heette de gemeente Hendrik-Ido-Schildmanskinderen-Ambacht en de Oostendam. De fusie met Sandelingen-Ambacht in dat jaar leverde de huidige gemeentenaam op, tevens de naam van het enige dorp binnen de gemeentegrenzen. Volgens het Genootschap Onze Taal heette de gemeente ooit Hendrik Ido Oostendam en Schildmanskinderen Ambacht, en misschien ook ooit Hendrik-Ido-Oostendam-Schildmanskinderen-Groot-en-Klein-Sandelingen-Ambacht, dit zou dan de langste plaatsnaam van geheel Europa zijn geweest.

Deze bijzondere naam gaat terug op de oorsprong van de polder waarin het dorp ligt. In 1331 besloot de edelman Hendrik van Brederode om de Zwijndrechtse Waard te bedijken. De financiers van het project zouden in ruil daarvoor de positie van ambachtsheer voor een deel van de polder krijgen. Twee van de negen financiers waren Hendrik Ydo Wittens en zijn broer Schiltman Wittens, zoons van Witten Hendrik Yens die schepen van Gorinchem was.

Werkgelegenheid

De traditioneel belangrijkste tak van industrie voor de 'ambachters' was de scheepssloperij. De scheepssloperij ontstond in Nederland in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij de keuze van vestigingsplaatsen was de aanwezigheid van staalgieterijen van doorslaggevende betekenis, daar een sloperij veel schroot af te voeren heeft. Aanvankelijk waren twee van de drie belangrijkste gieterijen gevestigd in Dordrecht en Ridderkerk. Met enig geluk kon schroot ook naar Engeland of Duitsland verkocht worden, maar lokale afzetmogelijkheden genoten toch de voorkeur. Hoewel de sloperijen decennialang werk hebben gehad en werden uitgebreid, is deze bedrijfstak inmiddels goeddeels naar het buitenland uitgeweken. Tegenwoordig ligt verreweg de meeste werkgelegenheid van inwoners buiten de gemeente.

Kerkelijk

Hendrik-Ido-Ambacht kent een groot aantal kerken. Opvallend zijn vooral de grote reformatorische kerken, onder meer een Gereformeerde Gemeente, een Gereformeerde Gemeente in Nederland en een Vrije Oud Gereformeerde gemeente. De Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente telt 1620 zitplaatsen, maar is voor deze groeiende gemeente te klein geworden.

Politiek

Gemeenteraad

De gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 23 zetels. Hieronder staat de samenstelling van de gemeenteraad sinds 1994:

* SGP-RPF-GPV.
** PvdA-GroenLinks

Gemeentebestuur

De coalitie bestaat voor de periode 2018 tot en met 2022 uit de volgende 3 fracties:

Het college van burgemeester en wethouders bestaat uit de burgemeester en drie wethouders:

Hendrik-Ido-Ambacht werkt op bestuurlijk gebied samen met zes nabijgelegen gemeenten in het samenwerkingsverband Drechtsteden. Het maakt deel uit van de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid

Partnerverband

Met het Duitse Bergen heeft de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een partnerverband.

Aangrenzende gemeenten

Verkeer en vervoer

Hendrik-Ido-Ambacht ligt aan de splitsing van de rijkswegen A15 en A16. Deze zorgen voor een goede verbinding met de nabijgelegen steden Rotterdam en Dordrecht. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zwijndrecht. De belangrijkste busverbindingen, verzorgd door Qbuzz, zijn de lijnen 192 (streekbus en rijdt alleen in de spitsen), 392 (snelBuzz) en 488 (R-net), allen tussen Dordrecht en Rotterdam. Lijn 21 rijdt via Hendrik-Ido-Ambacht tussen Zwijndrecht en Ridderkerk. Via het water kan men met de Waterbus naar Rotterdam en naar de nabijgelegen gemeenten.

Cultuur

Monumenten

In de gemeente is er een aantal rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en oorlogsmonumenten:

Kunst in de openbare ruimte

In de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn diverse beelden, sculpturen en objecten geplaatst in de openbare ruimte, zie:

Bekende inwoners

Geboren

Woonachtig

Externe links

Nog meer moois
Contactgevens

V-Service Witgoedreparatie
Zwaluw 15
2986 BE Ridderkerk
0180412271
0652888075

Kijk voor meer informatie op: www.witgoedservice.nu

Blijf op de hoogte